Gå til innhold

Tarjei

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tarjei

    Nea

    her er tråden bildene er hentet fra: http://www.fiskenett.com/viewtopic.php?t=673&highlight=nea
  2. Fikk han fisk i Kamtjønn? Øvre eller nedre? har vært der et par ganger uten verken se eller kjenne fisk. i fjor lå det mye is fremdeles på denne tiden, sikkert ikke bedre i år. jeg har mer tro på Fagerlitjønna der er det kanskje gytemuligheter og.
  3. jeg synes ikke mye om å kysse på fisk, men å kysse død fisk, det er bare makabert. skam seg :mad:
  4. opplevde nesten plagsomme mengder Bibio Pomonae høyt oppe i Veodalen i Jotunheimen på vei over til Russvatnet 29. juli i år. dette var helt i starten på varmeperioden. fisket ikke denne dagen, møtte bonden som eier Russvatnet og han var lite villig å la oss fiske, men han ga et par gode tips og vi hadde et veldig bra fiske de dagene som fulgte.
  5. kasta nå litt lengre enn 10 meter da, men det jeg helst mente var at snørevekta var riktig. når du lærer deg å underhåndskaste tror jeg du blir rett glad i det snøret! synes forresten å huske at noen satt med en 3liters dunk med vin ved elvebredden, ikke rart det går litt skjeivt da :mrgreen:
  6. Hei' date=' i tillegg til GL Presentation brukte jeg et [u']Loop MultiFloat wf5f [/u]snøre. syntes forresten at Presentation snøret satt veldig bra på Pico'n din :roll:
  7. Ikke toll på bøker' date=' og kjøper man dem enkeltvis og får pakkeverdien under 250,- så slipper man vel inngående mva også. [/quote'] det er heller ikke mva på bøker.
  8. Stor klekking av Leptophlebia Marginata i grunt fjellvann 350 moh.
  9. Tarjei

    God Sommer!

    God sommer til Anders og Loke! reiser du sørover tvert Anders? i pinsehelgen fikk jeg forresten mange ørreter på stangen jeg 'arvet' etter din bror Loke T!
  10. Det er ikke en gytefisk da? :? :shock: og for de som ikke tok den' date=' ja så var det en spøk :shock: (kanskje litt intern for noen, men sånn er det...) Hilsen Anders[/quote'] Den var til meg, ja .png' alt=':lol:'> Godt tilsvar fra Egil, forresten. T!
  11. synes det hverken er prektig eller tåpelig å påpeke at det ikke er så lurt å la en fisk ligge i tørt gress før man slipper den ut i vannet igjen. hva er poenget med å bedrive fang og slipp om en ikke gjør hva en kan for å sikre at fisken overlever?? hva er forresten det mørke området bak gjellene? et tommelmerke? ser ut som om fiskeren har brukt mye makt for å få løs #22 kroken...
  12. det gjør da ingen ting å la fisken tørke litt i gresset mens man henter kameraet i bilen =D>
×
×
  • Opprett ny...