Gå til innhold

Torleiv Grøndalen

Members
  • Innlegg

    1 349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torleiv Grøndalen

  1. Jeg hadde noen pakker av disse som varte i mange år. Men nå er de brukt opp. Og så oppdager jeg at det er vanskelig å få tak i dem.

    Er det noen her som vet om og evt. hvor jeg kan få kjøpt flere?

     

    Mvh

    Jan Erik

    Tror mustad har sluttet med slike koder på krokene, så jeg antar den er borte? Ellers likner den jo på mustad c49s om jeg ikke husker feil.

    • Lik 1
  2. Istemmer Lars, dette holder mål i lange baner. Synes også det kan spares litt til på vingen, samt ikke starte så langt oppover vingen med hackle(surr de tett, 2-3 runder er fiffi, da behøver du ikke starte så langt opp)

     

     

    edit: ser også ut som vingeroten(basen for hackle) er ganske så tykk. Vet ikke om det er vingen eller antall surringer eller bildet som gjør det. 

    Nå blir det mye flisespikkerier, men du kan trøste deg med at ser det veeeldig pent ut ved stikka, så suger det langs elva <<l, mao igjen, det du har funker som snus!

    • Lik 1
  3. Lenkene dine viser jo ingen ting av verdi for denne tråden...

    Bare ga en pekepinn på at det går ann å søke på M.Petitjean eller magic tool. Om dette var vanskelig, beklager jeg.

     

    (Forøvrig en russer som surrer pinne i video nr. 6, dog på en lite informativ måte. Beklager dette også)

    • Lik 3
  4. Her går de Arctic Silver i næringen, skjønner jeg :-)

    Må si dette var langt bedre rent utseendemessig, men tror uansett jeg avstår. For meg har tradisjonelt håndtak fungert helt greit til mitt fiske, og det vil det nok gjøre resten av mitt fluefiskeliv.

    Tipper denne utgaven av Danielsson fluestang blir omtrent like populær som forrige, ihvertfall om prisen er like latterlig.

    Men sneller er de gode på, og i tillegg til Original snellene er jeg lykkelig eier av LW4Seven (gamle modellen) i både silver og black :-)

    4750,- for en #5..Virker til at de har tatt en kvart artic ja :rolleyes:

  5. Det er en god stund siden Danielsson lanserte stenger, de var dyre som svin, og vistnok revolusjonerende. I følge reklamen i hvert fall, jeg fikk ikke testet da de forsvant ganske fort. Antar de ikke holdt hva de lovet, i likhet med mye annet. Nå er det plutselig en ny stang-serie der i fra:

     

    http://danielsson-flyreels.se/danielsson-compound/

     

    Og dette er jo kult! Stiller meg tvilende til at håndtaket gir meg noe "dæven", ei heller stanga, men skikkelig moro at Danielsson fortsatt kjører på!

    Samtidig, så ser jeg med glede at de har laget opp den gamle fw og lw-serien <<l  Den er jo som kjent, adskillig penere enn den nye.

     

    Også har de liner også!

    Og verken stang, snelle eller snøre er ufine på pris!!

     

    Blablabla, noen som har prøvd?

    • Lik 2
×
×
  • Opprett ny...