Gå til innhold

Jarle

Members
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jarle

    Caenis

    hadde en litt artig opplevelse i går kveld..Hadde meg en tur til et velkjent vann i stavangerregionen hvor det putselig ved 2100 tiden tok helt av med store svermer av caenis.. Bukse, jakke, sekk og caps ble formelig dekket av disse små døgnfluene.. Satte meg ned for å se nærmere på disse krabatene og hvordan de sleit med å komme seg ut av de gamle draktene for så å fly videre. Ca en time etter dette lå det en grøt av SpSp på vannet..Nå skulle selvfølgelig dette endt i at jeg tok den enorme ryddefisken som kom for å rydde i vika hvor vinden har stått på hele dagen, men det var ikke ett vak å se....ikke ett forb... vak å se. Siden jeg ikke skjønner en dritt av hvorfor fisken ikke velger å spise av matfatet velger jeg å tro at fisken her er så stor at den ikke spiser i overflaten før størrelsen på posjonsbitene går kraftig opp........
  2. Jarle

    Helgeroa

    Et alternativ er å ta turen mot Stavern. Ligger flere fine strender utover der som det skal være mulig å få SØ. Går også SØ helt i inn i langangsfjorden.
  3. Jarle

    Hemsil

    Ja dere får si ifra hvis dere ser noen som trasker rundt i elva med rivertekvader og dynatrak vadesko! Helt utrolig. Plukket ned fra rekkverket på hytta mens vi var 5 stykker inne i hytta.Våkne. Noen er helt klart frekkere en f.. menmen, turen var bra på alle andre måter!
  4. Er du av den slappe typen som ikke gidder å stå og kaste musa i vannet er dorging etter bellyboat virkelig å anbefale!(med fluestang selvfølgelig, hvis noen trodde noe annet...!)
  5. AIAI! Du får hilse og gratulere Borge med kjempefisk! En respektabel start på sesongen det der.......
  6. Jeg ville vurdert loop stillwater.det er nydelig line med lang belly!perfekt for tørrfluefiske!bruker dette til både 3'er og 4'er stanga mi. Hvis ikke så er jo SA sin gpx en god line....
  7. Var en tur for å fange meg sjøørret i en straum litt utenfor Bergen idag. Etter å ha hørt om fine fangster reiste jeg og en kollega innover med store forhåpninger. da vi kom frem var det snø, regn, sol om hverandre. Da vi begynte å fiske tok det ikke mange kastene før det beit på. det var ikke store krabaten, men det var en Brunørret! videre fikk vi vi sjøørret og brunørret om hverandre. Største fisken var en brunørret på ca 7hg. Kanonfin fisk. Etter som timene gikk og alle årstidene gikk forbi oss begynte det å klekke masser av fjærmygg. Dette fikk fisken også med seg..Vakene ble mer og mer regelmessige og det var deilig å se. det som var mindre bra var at vi overhodet ikke hadde tenkt å ta med utstyret til fjærmyggfiske......men til helga :twisted: ..........uansett en kjempetur!
  8. MÅ jo ha lyd!er jo halve morroa når fisken drar avsted så alle kan høre det Loop har en rimelig kompositt-snelle (evotec) med lyd og vanntett bremsesystem..
  9. Scierra Pico 3#, 7 fot med slate lightweight snelle. Da har du iallefall en morsom stang for lett fiske! hydrovent vadebukse fra scierra( koster litt over 2000, men er billigere enn simms)
  10. var nok litt kjapp der.... ser at scierra har en hm2 #4 i 10 fot ...... har ikke prøvd denne, men hm2 stengene jeg har prøvd er kanongode.
  11. Trodde ikke scierra hadde en 10fot #4 hm2 hm3 jeg.. har hm2 i 9fot #3 og dette er kanonstang til lett nymfefiske og fiske fra bellyboat. hvis du vil opp i 10 fot har jo LTS kommet med packlite stenger i X1. jeg synes selv at disse er litt raske, men det er vel smak og behag..
  12. veldig mye kjekt på den siden!greit og kunne se det i sitt eget tempo!
  13. Jarle

    Huff og huff!!!

    haha! det er det j......... jeg har sett. Det burde virkelig vært grenser for hva som var lov til å vise frem av bilder... :shock:
  14. Synes det går fint å brenne sc'n, men sliter litt mer når museimitasjonen av hjortehår skal brennes. Tror vel uansett at fisken driter i om sc'n er brent eller ikke.
  15. Jeg har faktisk bunnet en del caddis på owner sirkelkrok(widegap)!har funket fantastisk bra!virkelig og anbefale!
×
×
  • Opprett ny...