Gå til innhold

gard m

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Smaken er forskjellig hos folk!Min favoritt er Scott G2 843! En stang som passer MIN kastestil og er helt nydelig å kjøre fisk på!
  2. EN GOD JUL TIL ALLE FLUEPURISTER I DET LANGSTRAKTE LAND ! STRAM LINE OG LANGE UTRAS I ÅRET SOM KOMMER!
  3. Jarle og Bjørnar ER DEN BESTE FLUEFISKEBUTIKKEN I OSLOOMRÅDE!! Bedre service finner du ikke <<l!!
  4. Scott F2 6 fot Klasse 2:0-400 g Scott G2 8,4 fot Klasse 3:400-1000g Scott G 8,4 fot Klasse 5:1000-1820g Kun ut fra REN fiskeopplevelse!!
  5. Dette er som å velge mellom 3 gode fiskekamerater!! Alle har de ting man setter umåtelig pris på!!! Å velge hva som er best blir helt feil for MEG!!!
  6. Hei Tommy Enig med Terje om at Deltaen er en grom farkost! På spørsmålet om det går ann å dra på langtur med Deltan var jeg og noen kompiser(hvor tre av oss hadde delta) på ukestur i Femund hvor vi hadde med oss godt med " bagasje" d.v.s 8 mannslavo,godt med mat pluss det vanlige turutstyret + rikelig med fluestenger.Det gikk greit å putte mye i det vanntette rommet bak i kajaken.Vi brukte også vanntette pakksekker, å da kan man stue mye ned foran i kajaken. M.v.h. gard m Stram line og lange utras ønskes deg i året som kommer!
  7. Den fisken ser like overrasket ut som jeg ville gjort om jeg ble forstyrret etter at jeg nettop hadde hatt meg med det motsatte kjønn!
  8. Takk for titten! Jeg gleder meg ikke noe mindre til sommeren etter den seansen med staffan og ørreten .png' alt=':lol:'>
  9. Kan anbefale Paradisbukta,men prøv å unngå helger og solrike dager da det er mye turgåere med hund ute å går. FIDO i bakslengen er noe dritt! Ellers ønsker jeg deg stramm line og lange utras!!
×
×
  • Opprett ny...