Gå til innhold

---Andy---

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei. Jeg bare lurte på om noen her inne har erfaring med Polske Jaxon stenger? De skal vist være gode stenger, men det er jo veldig billig....?
  2. Hei, jeg har lest mye her inne om bygging av fluestenger, fins det også mulighet for å bygge haspelstenger? Noen som kan gi meg tips rundt dette?
  3. takker, jeg har faktisk vært i kontakt med de i dag. Må bare si at de er meget flinke og kundevennlige der. Fins det andre i Norge som har dette?
  4. Hei, etter å ha lest alt dere har skrevet her inne på forumet om stangbygging og lest artikkelen til Ingar må jeg si at fristelsen ble for stor. Jeg elsker fiske og friluftsliv, men jeg har i utgangpunktet lite greie på fluefiske. Men, jeg har lyst til å lære, og jeg har lyst til å prøve med en selvbygget fluestang. Kan noen fortelle meg litt om hvem i Norge som kan levere alt av deler jeg trenger? Klinger, ringer, trå, osv osv osv. Blir også veldig glad hvis noen kan fortelle meg litt om hvilke merker jeg burde gå for. Jeg vil mest bruke stangen til ørretfiske. Hvor mye penger burde jeg legge i dette?
×
×
  • Opprett ny...