Gå til innhold

Morten1991

Members
  • Innlegg

    385
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Morten1991

    oslofjorden

    noen som har hatt noen turer i det siste?
  2. Nå som vi først er i gang ;)nedsiden av kobberbrua i nybergsund inni den vika, har jeg observert noen pene harr på kiloen ifjord. Men de var ikke så interessert i å spise. Jeg har fisket mye i trysil for har hytte der. Men er det noen som vet om noen andre steder rundt trysil bortsett fra trysilelva som ikke inneholders bare småørret og småharr så er det bare og komme med det!
  3. Morten1991

    oslofjorden

    Hei! Var en tur ute i indre oslofjord idag. Var en helt fantastisk dag og kom dit i 10 tiden. Fikk besøk i løpet av dagen uheldigvis, men fikk godplassene for meg selv. Når jeg kom dit var det lavvan. Startet i godbukten hvor det er mudderbunn og mye mat. Kom så mye folk i nærheten som skulle grille osv, så stakk jeg videre til noen fine berg hvor jeg og en kompis(skolelærern)har hatt noen gode opplevelser før. Var veldig fin sol og skinn i vannet, men kastet inn mot land fra odden hvor det er ganske brådypt. Fisket med sage Fli 8# og intermediate skyteklump. etter noen kast slang det seg på en Sjøørret 4 meter fra land og ga meg en morsom og bra kamp før den fikk svømme videre. Salmo Truttaen veide 625 gram og var 43 cm lang. Jeg gikk fort videre fra den plassen for å prøve en annen god spot. Der klarte jeg å lure på en flyndre på 500 gr som jeg trodde var en klyse tang og tare . var en fantastisk strålende dag på fjorden. MVH Morten Sønsteby!
  4. Morten1991

    oslofjorden

    sel er noe dritt, men er veldig lite sel i forhold til før da
  5. Morten1991

    Håving

    Kommer litt ann på størrelse på fisken egentlig. Kvier meg litt for å bruke håv hvis jeg ikke er redd for å miste fisken Er sykt irriterende at flua slipper og fester seg i håven men er det stor fisk går jeg generelt for å håve bakfra og gjøre det rask. skjelden jeg har opplevd at fisken stikker når den føler håven på stjerten. Gjerne kast seg forover Mvh Morten Sønsteby!
  6. veldig bra saker russeflua! hørtes ut som en forfatter med den teksten der! uten tvil blitt karakter 6 på en norsk stil
  7. Sjørøyee fiske på grønland er fantasisk. Har vært der en gang og fisket og det var veldig morro. ikke bare får man en opplevelse av naturen, man får møtt en annen kultur som er glad i alcohol. men fiske er sinnsykt bra. ett av stedene jeg var så fulgte jeg elven ett stykke oppover og fant noe lureløp med kulper osv som ikke var noe spesielt bred og fin elv, men det krydde av sjørøye i tusentall tett i tett, så ble som å fiske i akvarium Mvh Morten Sønsteby!
  8. Morten1991

    Øllen sin !

    Skal sjekke der, de kan sikkert hive 6ern på en pall med appelsiner fra Haifa Jeg jobber på ultra, og vi har det meste av import øl der kan man si. men å få en type øl innen 48 timer kan bi tøft
  9. Er jo så og si bedre Sjørret fiske uten for drøbak da ;)er utenfor drøbak man prater ørretfiske.
  10. Hørtes gøy detta. Hvor dypt og hvordan*type* flue fisket dere med? Mvh Morten Sønsteby
  11. Når jeg var på grønland noen år siden for å fiske sjørøye i elv, så dengte vi litt i områdene rundt elva. På lavvann var det ikke noe fisk oppe i elva. Den kom opp på vei til flo. VI fikk faktisk noe sjørøye som var i området til elva noen hundre meter fra elva. Mvh Morten Sønsteby!
  12. Er det noen som får noe fisk for tiden i hurum som vil dele det? Mvh Morten.
  13. Det skal jeg notere meg :)takker mye for det! Mvh Morten Sønsteby
  14. Morten1991

    Hurumland

    Hei! Skal en tur til Hurumland nå til helgen for å fiske. Her har jeg aldri vært før. Er det noen som har noen tips å gi angående SØ? Er det noe Sø å få der for tiden? Mvh Morten!
×
×
  • Opprett ny...