Gå til innhold

Helge Antonsen

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Graywolf Trout Taper 7`6” #3/4 Med 2 tupper. Et smykke !! 100 % strøken og helt ubetydelig brukt. Snelle: Ogden Dry Kan selges hver for seg. Prisforlangende 6000,- + eventuell frakt. SOLGT !!!
  2. Ari`t Hart`s jubileumssnelle, som snellemaker i 50 år. Den er basert på en remco og heter 50th anniversary reel. Laget i kun 40 eksemplarer på verdensbasis. Snella er snudd fra venstre til høyresveiv av Ari T. Hart. Snella er 100% strøken, nesten ikke brukt. Litt usikker på prisforlangende, men kom ikke med skambud. Dette er vel et samlerobjekt. Link til snella: http://www.vintageflytackle.com/collections/ari-t-hart-fly-reels/products/ari-t-hart-50th-anniversary-fly-reel-1
  3. Orvis CFO III Gull Limited Edition No. 153 100% strøken, kun prøvekastet med. SOLGT !!
  4. Helge Antonsen

    Orvis T3 #6

    Orvis T3 9 fot, #6 MidFlex 7.5 2-delt stang, med orginalt trekk og tube. 1000,- + eventuell frakt. SOLGT !!
  5. Kamera er solgt, har blitzen fortsatt til salgs
  6. Helge Antonsen

    Nikon D7000

    Nikon D7000 m/ 2 linser, blitz ++ Se anonnse på finn: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78143173 Helge
  7. Årets hovedtur blir flyttet til høsten, og med fruen (og fluestang), tre uker på Fiji i oktober :-) Må legge inn noen gode kort for fremtidige ego trips (har allerede planer for sommerferien 2017 ;-) ) Det blir en snau uke på Hardangervidda i august + kvelder og noen helger i nærområdet.
  8. Har sendt mine Orvis stenger til England, rask service :-) Registrer saken på Orvis rodrepair http://www.orvis.com/intro.aspx?subject=2562 så får du info om hvordan du sender den.
  9. Har nå fått tilbud fra dem nå, booker nok en dag. De er lokalisert på naboøya, og er visst det samme som Henry Murray Fly Fishing. Er visst de eneste som organiserer guidede fluefisketurer på Fiji.
  10. Anbefaler lifeproof http://www.derekdeyoung.com/store/iphone-6-4-7-inch-tough-cases
  11. Takk for det tipset, det skal jeg gjøre :-)
  12. Reiser til Fiji 2,5 uke i beste ørret sesongen her hjemme (juni), så fluestanga må være med. Skal bo ute i Yasawa øygruppen, disponerer kajakk hele tiden. Har hørt at det er noe som heter Henry Murray Fly Fishing på en av naboøyene, noen som kjenner til det ?? Et interessert i alt av tips om FLUEFISKE i området der ! Var der en tur for et drøyt år siden, men da lå fluestanga hjemme, var kun ute med de lokale på dorging og håndsnøre fiske. Helge
  13. Ikke hygeneatikkler, såpe og tannbørste ?? Men nye truser og sokker hver dag :-)
×
×
  • Opprett ny...