Gå til innhold

LarsS

Members
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent
  1. Nydelig sommerkveld i Ekso. Har ikke vært mange slike i år.
  2. Se www.eksovillfisk.no , gjesteboken.
  3. Blir ikke flottere enn dette, 1,5 kg dynamitt, har hatt på og mistet større, men denne er det sterkeste jeg har vært borti.
  4. Good times allerede i min elv.
  5. Takk for tilbakemeldingene. Lyssatt med to blitzer, en fra høyre og en bakfra som motlys, trigget optisk. Sjekk www.strobist.com hvis du er interessert i lyssetting med blitz utenom kamera, mye bra der.
  6. Ny bindestikke omsider (med hjelp fra gode fiske- og fluebindekamerater). Søndagsværet fristet ikke til uteaktiviteter, så det ble fluebinding og litt foto stedet.
  7. Flott bilde, Gisle. Har prøvd å ta bilder der snøret vises i lufta og det jeg har fått best til av slike bilder er ved sidelys i lav høyde, f.eks. lav kveldssol. Rodswinger i Ekso:
  8. Tre representanter for årets bestand. Ble til kveldsmat første pinsedag.
  9. Takk for det og takk for trivelige bindekvelder i vinter.
  10. Takker Stig. Tror du har rett i at Ekso og dalen passer meg spesielt. Først og fremst som en mulighet til å komme litt bort fra en arbeidshverdag med ti problemer til en hver tid som må løses med en gang eller aller helst i går. Passe langt borte fra basen blir det nesten som en annen verden der ting går mye roligere for seg i som sagt nydelige naturforhold. Og så har det vel noe med alderen å gjøre vil jeg tro.
  11. Takk for det Steffen91 og waffer'n. Ikke så vanskelig å ta fine bilder i sånn natur.
  12. Årets første tur i dalen igår. Elva vakker som alltid og mer snø på fjellet enn det jeg kan huske jeg har sett tidligere på denne årstiden. Nye fasiliteter i år, rene luksusen i forhold til tidligere. Ikke mye som ligner på det gamle grustaket lenger. Fisk ble det også til slutt...... .....på av alle ting Red Tag, etter å ha prøvd det meste jeg hadde i boksene uten resultat. Hjemturen via Nesheim til Evanger ble en opplevelse i seg selv. Hadde rekna med noen snøfonner på toppen, men ikke noe sånt som dette. Mye snø som skal smelte her, vil vel kanskje holde elva kald en stund? Uansett topp førstetur i år og anbefaler alle turen over fjellet til eller fra Evanger. En ekstra opplevelse i tillegg til fisketuren.
  13. test http://farm8.staticflickr.com/7145/6462148493_9309d29129_b.jpg
  14. Sjøørret eller lakseparr dette? Brunørret som nevnt i overskriften, men noe preget av litt vel entusiastisk Ligthroom/Elements-behandling.
×
×
  • Opprett ny...