Gå til innhold

Mr. Fisherman

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Gleder meg allerede! Meget lovende smakebiter de har servert
  2. Sånt noe får jeg aldri nok av! Kjøper'n glætt når den kommer!
  3. Utgangspunkt er Oslo. Maks 1 times kjøring og i gangavstand for en 4-åring. Noen tips???
  4. Jeppda. Og fylla og bakfylla materialiserer seg på to svært forskjellige måter. Så var de hiiiippi-hey og lykkelige på fredag- og lørdagskvelden, så var det vel payback-time til bakfylla på dagtid både lørdag og søndag.
  5. Hehe.....mulig gjengen har vært på mer sørøstlige breddegrader også;-)
  6. Nope, var ikke Grimsmo...ikke noe trønderdialekt og heller ikke noe Grimsmoiansk over kastingen;-) Har også inntrykk av at Grimsmo er en hyggelig fyr. By the way...husker jeg så Grismo under NM på Holmendammen for noen år siden.....må si det er ytterst få som kaster så elegant som han.
  7. Vi kom tuslende blide og fornøyde ned til hengerbrua da vi oppdaget tre personer som holdt på å filme. I pausen spurte vi litt nysgjerrig: "jasså, blir det fluefiskefilm nå?"...og svaret vi får fra den ene kamerafyren er et surmaga "ja", med et kroppsspråk som tydlig signalisererte "ikke bry dere". Ikke noe big deal, men problemet var at de sperret av hele hengebrua.....men etter 10 minutters venting begynte vi marsjen over hengebrua (det ble ikke filmet akkurat da). Jaggu......kameramannen eide visst tydeligvis brua....gjorde ikke antydning til å flytte litt på kamerastativet når vi skulle passere han. Vi hadde full opppakning med telt, fiskeutstyr ++ og måtte åle oss forbi Mister Important. Snakk om arroganse.
  8. Det var ikke deg, Staffan Tjaaaa..30-40 år. Det var 2 kameramenn og 1 fisker. Fisker'n brukte klump og skyteline.
  9. Noen som kjenner til de tre personene som prøvde seg på fluefiskefilming i Rena? I de aller fleste tilfeller er det veldig hyggelig å treffe andre fluefiskere langs elver og vann, noe som dessverre ikke kan sies om denne gjengen. Men for all del, lykke til med filmen
  10. Er det ikkeno særlig aktivitet av Døgnfluer på denne tiden å? (små) hørt no rykter om teppeklekkinger med små døgnfluer... Regner med at du vet det Ole Marius Ignitaene seiler nedover Renaelva i disse tider
×
×
  • Opprett ny...