Gå til innhold

FishingBUDDY

Members
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FishingBUDDY

  1. Hadde helt klar tatt turen til sjøørret paradiset rio grande i argentina/chile.
  2. Klarte å miste mine Action smith vector i en elv for ikke så lenge siden. Lurer på om det er lurere å kjøpe meg våtdrakt og dykke etter de (vet ca kor de ligger i elven) eller om eg skal kjøpe meg noen billige til 500-600kr. :/
  3. Det er en liten lokal elv like ved her eg bor og hadde det ikke vært for fjøslaksfiskingen til meg og flere andre hadde den elven vært proppfull av gytende fjøslaks. Det kan gjøre en forskjell å fiske etter de. Dog i de store elvene trenger ikke fjøslaksen å snike seg for å gyte og det er vanskelig/umulig å gjøre noe med.
  4. Det er sant. Fikk en svær en ifjor som eg først trodde var en smålaks. Men de kan være irriterendes når man prøver å få SØ i sjøen om sommeren.
  5. For 2uker siden ca var vi og fisket et sted som virket spennendes og jommen var det ikke det. Ble en fin SØ på 1.5kg ca og hadde flere andre hugg og vi observerte noen fine fisker. Gleder meg til å teste ut stedet igjen. Ellers hadde eg meg en liten times tur på lørdag og kunne konstantere at horngjellen er kommet. Er vel ikke lenge til makrell plageånden er her.
  6. Svoger på vei ut til fiskene som venter på han.
  7. Har også action smith optics og er storfornøyd med de. Har vært borti litt forskjellige av solbriller men de har eg bare som backup.
  8. Vurderte arna idag men vi dro heller en kjapp tur til nordåsen. Ble en liten brun sø. Var noen vak å se langt uti vannet. Deilig temp å fiske i idag og imorgen!
  9. Ser man det ja... ja godt vi fikk opplevd plassen i det minste da. Snakket med svogeren og vi diskuterte allerede når neste tur ble. Hmmm......
  10. Gårdagens største... også ny pers:
  11. Man må jo fiske med de fluene man liker og har troen på. Hadde med meg 6-7bokser fullpakket i fluer men til slutt var det bare noen få eg fisket med. Samlemani er bad! Bilde av fisken:
  12. Ser ut som kutlinger de små der. Perset igår med en nydelig SØ på 2.3kg igår. Bilde kommer vel senere.
  13. Skal selv til chile og fiske i Rio puelo og rio petrohue i desember engang. Tråden og dine bilder gjør ikke ventingen noe mindre bedre nå. Siden eg skal besøke familie primært blir det litt vanskelig å hive meg med turen deres men lykketil. Er så utrolige mange fantastiske elver i chile at man blir gal av å gjøre research.
  14. Rapport: Mandag prøvde vi flere plasser men var lite liv. At det blåste som juling og fluene pisket oss i bakhodet gjorde det ikke mindre lettere. Det regnet og innimellom var det sludd og var mye vind men vi klarte til slutt å lure noen fine SØ der de minste må ha vært rett under kiloen og største (ny pers) var på 1.7kg. Denne fisken hadde veid godt over 2kg om den hadde hatt litt bedre kondisjon. Tirsdag: Var litt bedre forhold og fisket begynte bra da en bulldozer av en SØ tok fluen. Denne var ikke mer enn 1.2kg men steike for noen krefter på denne. Masse napp og fisk som fulgte etter. Ble så stille og ikke mye liv å se men på kvelden rett før vi skulle dra tilbake til bergen ble det liv igjen. Svogeren perser med en flott fisk på 1.5kg og eg perser nok en gang med en nydelig eksemplar av en hannfisk på 2.3kg! Svarte store fluer og pattegrisen var det som leverte denne gangen. Vi nevner ikke at vi nesten fikk nesten fikk forfrysninger og eg trynet ann (men berget stengene) og at det gikk store ras overalt. Alt i alt en fantastisk tur!
  15. Får håpe eg virkelig for bruk for den linke imorgen. Nå er alt utstyret pakket og skiftet til nye fortommer. Lader kamera (speilrefleks og gopro HD) og nå er det bare å glo litt på film og sove så er det kjøretur til vakre sognefjorden!
  16. Den virker innimellom hos meg. Isted var eg innom og trykket på den og fikk opp siste innlegg og alt det der. Lukket så vinduet og nå etter noen timer skulle eg sjekke forumet igjen og den viser at det ikke har kommet nye innlegg.... men det er jo selfølgelig feil. Utrolig irriterendes. Skal slette cookien til siden her og se om det kanskje hjelper.
  17. Nice! Var en tur igår i fana og der var halve sjøen frosset men klarte likevel å få en halvkilos blankfisk. Idag var eg kjapp tur innom nordåsen og hadde to hugg før eg måtte videre. Natt til mandag blir det endelig sognefjord og fiske SØ i 2 dager!
  18. 3timers tur idag resulterte i en fisk på rundt 500-600gr og 2 lugg på fiskeimitasjon... nada på reker idag.
  19. Kjøpte min på ebay... tror eg betalte under 300kr med frakt.
  20. Var ute i 2 timer idag og blanket. Var likevel liv og svogeren mistet en fin fisk som røk knuten og hadde 2 andre hugg.... tross for at eg brukte samme flue og fisket rett ved siden av så var det nada liv hos meg.
  21. Det er lov å fiske 100meter fra selve utløpet og det skal være ca på andre siden av den marinaen. Fisket der i mange år før i tiden og snakket ofte med oppsynsmannen.
  22. Ryddet litt i sjøørretfluene til sognefjorden selv. Må kjøpe meg bedre bokser ser eg.
  23. En 99åring vet at han har begresinger i livet og ikke kan bare gjøre som han vil lenger så da passer en apple produkt ypperlig for han.
  24. Steffen: Ja lett for å kroke biler og greier der. Men kom på at eg engang ble truet av en eldre kar i arnavågen da eg fisket der (dog med slukstang) og så er stedet også kjent for de mange idiotene med biler som burner rubber.
×
×
  • Opprett ny...