Gå til innhold

ak

Members
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hva med portvin? Kommer det under denne tråden også? Ingen ting som slår ei god flaske portvin! (utenom ei god flaske cognaq da)
  2. Vis ikke det er for langt unna og midt i jakta så er jeg også uten tvil interesert!
  3. Hva med å bombe nrk med mail for å få de til å legge ut episodene på nett-tv? Blir jo sendt på umulige tider for folk å få med seg!
  4. http://www.fieldsportschannel.tv/index2.html Her er en engelsk variant, men det har vært mest jakt på de episodene som har vært til nå, men kommer vel fluefiske etterhvert etter hva jeg har forstått.
  5. ak

    *%¤/#¤%#¤ rullekast!

    Takker, får ta en runde på vann i morgen å prøve litt igjen. Ble sittende å se på noen filmer med Hywel Morgan på nettet, og ble inspirert til å utvide kastereportoaret litt. Men det så mye enklere ut en det var.
  6. ak

    *%¤/#¤%#¤ rullekast!

    Driver å prøver å utvide kastereportoaret mitt, men det går litt så som så. Prøver å få til å rullekaste, men ikke pokker om jeg får til en virkelig kaos på lina. Har sett filmer på youtube og alt som er, så vidt jeg skjønner så skal det være rimelig likt det jeg prøver på. Prøver med en #5 stang på 9 fot og wf5f snøre, det går litt bedre med #7 klasse stanga og intermediate snøre. Er det noen begrensninger på hvilket stangtype eller snøre som passer best til rullekast? Trenger sårt tips her, frustrasjonen stiger godt hver gang jeg prøver meg..
  7. ak

    Fireline som fortom?

    Da blir det forsøket skrinlagt! Tenkte at jo tynnere fortom, mindre sjangs for å skremme fisken...
  8. ak

    Bra film om fluekasting.

    Var litt skeptisk til å legge ut den linken grunnet navnet på sia ja! Men må prøve å unnskylde meg med at jeg søkte på en stor CLA Game Fair som er i England i slutten av juli, som jeg kunne tenkt meg å besøkt. Og da kom denne siden opp, men var noen gullkorn innimellom alle hestene.
  9. ak

    aagaarselva

    Noen som har prøvd seg i Aagårdselva i år? Fangstrapportene ser ikke bra ut iallefall.
  10. ak

    Fireline som fortom?

    Har lurt litt på å kanskje bruke fireline som fortom, siden de er klart best på bruddstyrke i forhold til tykkelse, eller er det håpløst?
  11. ak

    Bra film om fluekasting.

    Fant en side på nettet for litt siden med 12 episoder av ca 25 min med Hywell Morgan, som jeg syns var ganske lærerike (iallefall for meg) tar for seg litt av hvert fra kasteteknikk, entomologi og div tips og triks. Værdt å få med seg siden det er gratis og ikke ulovlig . http://www.horseandcountry.tv/episode/hywel-morgan-fishing-episode-1
  12. Klassikern for meg er som regel at inntaket av alkoholholdige substanser blir så høy, at jeg rett å slett ikke klarer å traktere fluestanga som den virkelig skal. Men da er unnskyldningene som regel at været ikke stemte for den elven/vannet jeg var i, eller at jeg hadde på en søt en, men fortommen ble rett å slett for liten, klarte ikke å holde på den i mer enn 20 min.
  13. Er nok ikke 47 gett, er vel heller forbakstavene i fornavnet mitt har hørt den før ett par ganger! Sikkert fint og flott med inatur, men foretrekker å kjøpe kort på lokale plasser, blir som regel litt snakk og kanskje ett par tips samtidig!
  14. Takker for raskt svar, skal oppover på skytestevne i helga. Og dermed tenkte jeg muligheten på å lufte nystanga litt samtidig!
  15. Hvor er det mulig å få kjøpt kort hen da?
×
×
  • Opprett ny...