Gå til innhold

kjetta

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for gode tips. Har laget noen stenger siste året, men frister å lage flere.
  2. Da kommer det perler i posten. Fikk lyst å teste etter å ha sett bildet. Takk for inspirasjon
  3. Lite brukt 11 fots #4. Ny pris 4000. Selges for 2000+frakt. Ta kontakt på tlf 97706577. Kjetil
  4. Tar gjerne den Travel Tuben jeg. mvh Kjetil
  5. Jeg har hatt nydelig fiske i oktober flere ganger. Men har da alltid vært der på dager med sol og lite vind.
  6. Jeg har bundet litt på Darrel Martin kroken, og ble fornøyd med resultatet. Estetisk pent for mitt blikk, men hva ørreten tenker vet jeg ikke. Det vet jeg aldri... Uansett verd å prøve.
  7. Hei. I min ungdom jobbet jeg med settefisk. Vi brukte da en slange som var perforert med mange små hull for å tilføre vannet oksygen. Noen ganger var slangen montert på en ramme av aluminium. Veldig greit og enkelt system. Blir litt som boblebad med betydelig mindre dyser.
  8. Hei. Jeg har kjøpt en motor som skal drive en disco kule. Ca 6 runder i min. Tror butikken heter Teknikkmagasinet. Betalte knappe 200 for denne.
  9. Hei. Å planlegge fisketurer utfra klekkinger kan fort bli risikosport. I den elven jeg fisker mest startet marginataen 3-4 uker tidligere i år enn i fjor. Den "vedtatte" sannheten om at ting skal skje ca 1 juni ble helt feil i år. Personlig har jeg så begrenset med tid til fisketurer at strategien alltid blir å gjøre det beste ut av det, enten det klekker eller ei. Fisken spiser mye annet enn døgnfluer også.
  10. Hadde det bare vært 1 boks, så... Opplever at jeg har et mylder av bokser og nye ideer om organisering hvert år. Uansett hvor lyst jeg har til å lage den komplette minimalistiske boksen så ender jeg alltid opp med full bag og et salig kaos. Men neste år..
  11. Sikkert ikke det beste, da smaken er som osv... Men jeg har fått sansen for produktene til Barrio. Prisene er slik at du faktisk an ta deg råd til litt utprøving av ulike taperinger. Absolutt verdt å prøve. http://www.flylineshop.com/images/barrio-fly-lines-logo.png
  12. Me like a lot . Litt dyr frakt, men jeg har snart bursdag.
×
×
  • Opprett ny...