Gå til innhold

Thomas H

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Rune Stokkebekk, Har du bilder av disse...? Tekstillimfluer?
  2. snakket med han igjen i dag (utsyrsforhandleren), og pga sammenslåingen mellom lutra og aktiv fritid gikk dette ut i Norge, men han snakket om å importere det fra Sverige pga stor etterspørsel Hermansen! hvilke svenske butikker har dette! si det! si det! Jeg er despo, det er det beste snøret jeg har hatt.
  3. Regner med at du mener lee wolf sitt tt. Jeg fikk beskjed om at den modellen var utgått av den lokale utstyrsforhandleren!? Er det noen som vet om noen som har det, skulle gjerne hatt det igjen i klasse 5.
  4. det er på tide å skifte ut lee wolf tt snøret mitt, og er på søken etter noe i samme duren, har kikket litt på guideline presentation. Noen som har prøvd dette snøret? Er åpen for andre forslag.
  5. Jeg er helt enig i at Mel er en koselig fyr som er lett å lære av, men synes boka er mye bedre, ikke så mye fjas og mas, mye mer igjen for pengene av boka. Videoer er dyre, og jeg har ikke sett mange fluekastervideoer (4-5 stykker), men det må da være videoer som er bedre enn mel sine. The perfect cast for eksempel...
  6. Thomas H

    Ewing

    Er det noen som kan dele erfaringer med Ewing hanenakker?
  7. Thomas H

    Nordmarka

    Takk for svar Stian!! Jeg er egentlig helt grønn når det gjelder Oslo :? , men flytter inn i august, så jeg prøver å orientere meg litt. Jeg fant Øvreseterkjern på kartet og det ser jo ut som det ligger ganske nærme en vei? Er det mulig å ta buss eller lignende helt opp der?
  8. Thomas H

    Nordmarka

    Hei alle sammen! Er det noen av dere som vet om noen bra vann i nordmarka, det trenger ikke være den største fisken, og jeg tror ikke jeg får favorittplassen deres, men vannet trenger å være fint og ikke for stort. (må også være brukbart for bakslengen). jeg setter det estetiske foran størrelse på fisken
  9. Jeg ville styrt langt unna videoene til Mel krieger. Boka hans er bra
  10. Thomas H

    Nybegynner

    Jeg ville gått for slate axp 4-5, det var denne stanga jeg lærte å kaste med, skikkelig morro å kjøre fisk med, samtidig som man etterhvert kan kaste relativt langt. aksjonen er beskrevet som med-rask så vidt jeg kan huske, men ville satt medium. Dette er ei veldig god nybegynnerstang til prisen!!!
  11. Ronny S!!! Kjøpte du backwinderen på Grønberg, og hvor mye koster den. Thomas H
×
×
  • Opprett ny...