Gå til innhold

Espen Sjøberg

Members
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Knakk en toppdel på min Slate under fisketur i Hemsedal for noen år siden. Ny del ble sendet og levert til Hemsedal Sport på 2 dager. Synd de stengte dørene på Prima egentlig.
  2. Håper du ikke får en eneste fisk, må trekke kølapp på Ljugebenken og samtidig får det gundig dokumentert. Da har påfunnet ditt vært vellykket for min del.
  3. Tror at trådstarter var lei av å ha på seg vadejakke midt på sommeren. Selv står jeg i T-skjorte og fisker når det er varmt. Synes det ser litt komisk ut å se folk med tjukke jakker midt på sommeren.. men hver sin smak.
  4. Hvilken vest du velger er jo smak og behag. Husk bare et det kan vær lurt å ha en lomme på ryggen til en drikke Camelback. Jeg monterte inn en på ca 1 liter. La slangen opp via skulderstroppene. Da slipper du drasse med deg flasker mens du står i elven.
  5. Kjenner at jeg får medfølelse for deg og de andre innbygdes Erik. Men du skal ha for at du alltid (når jeg har møtt deg) har hatt tid til en hyggelig prat. Jeg innrømmer at jeg har flagget bra fiske derfra i mine første sessonger, men skjønte fort at det var ris til egen bak. Selv om elva er fin, skal det nevnes at det ikke akkurat er å dra opp og plukke storfisk. Det kreves tolmodighet og kunskap om elva hvis man skal lykkes med godt fiske....
  6. Fantastisk... KOmmer aldri til å bytte nå. Pamela er med meg,,, YESSSSSS
  7. Har brukt vest fra første stund. Der har jeg alt utstyr i ett grep, med camelback på ryggen. http://www.gronbergsport.no/storefront.php?pid=491 Skal jeg være ute en hel dag, legger jeg bare vesten i en større sekk sammen med matpakke og drikke. Går helst uten jakke så lenge det er opphold. Det er jo tross alt varmt nok. En fordel er også at alt utstyret kommer opp fra vannet når man vader. 4 store fluebokser i lommene, + litt ekstra i lommen på ryggen.
  8. hei der. noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik holder? Vet det går å bestille fra statene, men det er for dyr frakt. http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&tl=no&u=http%3A%2F%2Fstuntcams.com%2Fshop%2Fbullet-lite-mini-camera-1280x720-p-361.html%3FosCsid%3D263cc1eaf402342e8fcffd7d0a59aeba&anno=2 [attach=1]
  9. Montert og prøvefilmet med mitt nye Action Kamera... Skal bli moro å dukumentere litt fra årets turer, både på fiske og jakt....
  10. Ikke mye MILF prat nå kan jeg tenke meg,,,, ;D ;D
  11. Det bør nevnes at trådstarter, ikke hadde bedre fiske enn at han dro hjem lørdag formiddag for en date. Men det skjønner jeg MEGET godt....
  12. Moen Camping. Små hytter 350 pr døgn. 32060136
  13. Espen Sjøberg

    trysil

    Som sagt: for meg har trysil så langt vært hard strøm og harr. Håper jeg kan bli med en kjentmann neste gang
  14. Espen Sjøberg

    trysil

    Tok en dagstur i dag jeg også. Fant ngen fine steder, og synes turen var borkastet. Er som sagt ikke kjent, å da går det som regel dårlig. Endte opp i en fluesone langt nedenfor Nybergsund. Kun Harr å få, og alt for mye strøm. Nei, det blir Hemsedal for min del, der jeg er kjent og det er ørrett.
×
×
  • Opprett ny...