Gå til innhold

Roger S

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei, Vi er noen karer fra Larvik som har prøvd å få til en tur sammen, og denne helga er den eneste som klaffet for alle, vet det er seint, hadde tenkt å dra til området mellom Kalhovd og Gvepseborg, men har fått vite at fisket er slutt grunnet reinsjakt.. Noen som har noen tips til andre steder?
  2. Prøv disse, geniale til det meste.. http://www.seaspecs.com/
  3. For de som er kjent med elva, er det noe fisk å få i strekket fra Gol og nedover, hva er vanlig å få?
  4. Du kan nok regne med samme symptomer som ved SØ fiske, særlig etter du har fått din første. SØ fiske er som bruspulver, HA fiske er som heroin!!
  5. Den Vision snella er sikkert ikke noe dumt kjøp.., sjekk her. http://www.jaktogfiske.info/id/404.0 http://www.jaktogfiske.info/id/325
  6. Klikker du på kartet nederst til høyre får du opp alt som er ..
  7. Hei, her er kart over det som er tilgjengelig i området.. http://www.fritzoe-skoger.no/fiskekort/
  8. Ok, vi avslutter vel denne runden her, alle glade og enige om at en fisk i ny og ne er greit.. Noen andre som har fått noe?
  9. Roger S

    Vadeutstyr

    Ta en titt her under fiskebekledning.., http://www.prima-villmark.no/
  10. Ja ja, har jo ikke tenkt å kjøpe meg tråler da, en og annen fisk til middag tror ikke jeg gjør noe for bestanden.. Den jeg fikk var tett på 50 cm.., så jeg holder det Irske minstemålet ..
  11. Det kan nok hende de fiskene innerst i Oslofjorden er litt tunge i ræva, men her ute i det åpne havet smaker de knall!!
  12. Er du gal mann, har fått HA tidligere, utrolig godt, fast og fin i kjøttet. Filetèr og stek dem i olivenolje med litt salt og pepper, en god salat, og litt godt brød, snakker gourmet mat!!
  13. I kveld skjedde det!! Var på plass kl halv 10, stod i sundet og bakset med bølgene, de var svære... Fikk ikke noe, gikk på land og tok en kaffekopp for å bygge opp moralen kl 11. Det begynte å bli litt halvmørkt halv 12, så jeg var ikke så sugen på å stå alene der ute i bølgene, så det ble til at jeg stod ved den lille steinen og kastet innover mot stranda, etter noen kast og noen fluebytter skjedde det , klokka halv 1, et sinnsykt hugg, snørekurven ble tom på et blunk, og det bare raste på, beistet dro ut en hel del på backingen før det roet seg litt.. plutselig var det slakk på snøret, fiskefaen hadde tatt en 180 grader, jeg sveivet som besatt, fikk strammet opp, og da var det pån igjen, ut med en hel haug med backing, fikk sveivet inn litt før det var nok et utras, den raset 4-5 ggr, helt rått( jeg fisker med en #8 ). Fikk til slutt monsteret i håven, pulsen var nok tett på maks Detta var rått, du er liksom ikke i tvil når du får HA, Fy feite for en muskel!! Det blåste 7-8m/s fra vest, overskyet, 14 grader i lufta, fisken tok på 1 mtr dyp i en lagune, varierte på inntrekket(ltt fort som f.., litt rolig med noen stopp), klokka var ca hav 1 på natta.. Som dere ser av bildet så blir det middag av denne...
  14. Hei, Takk for praten på fredag Mads og Mriks, fikk ikke noen HA nei, etter jeg gikk lenger inn fikk jeg 2 torsk en flyndre og en lyr, må prøve igjen, Håper å få et beist av en HA en av dagene..
  15. Den var fin Terje, tok de på kornet der..!
×
×
  • Opprett ny...