Gå til innhold

nico

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. nico

    oslofjorden

    10 sjøørret mellom 600-1800g forrige uke. Ikke sett noen lyr og havabboren er fortsatt vrien.
  2. To fisk tatt på ettermiddagen fredag i indre fjord. 1,2 og 2 kg
  3. Jeg hadde 6 turer forrige uke i indre fjord. Har fisket på et 20-30 talls plasser som har levert bra tidligere, ingen tegn til borrene. Kan nok dessverre se ut til at 2 strenge vintre har tatt knekken på våre lokale venner i tillegg til at påfyllet fra varmere strøk har vært meget begrenset siste åra.
  4. Nok en resultatløs tur i dag tidlig i indre fjord. Aldri opplevd dårligere start på sesongen . Må jo løsne snart!? En uke igjen av ferien, nå blir det fiske hver dag
  5. nico

    oslofjorden

    Foreløpig ingen tegn til HA. Ville satset på Vulgata litt til.. Kan likevel melde om sinnsyke maursverminger på Ostøya og Gåsøya, men hadde dessverre glemt maurimitasjonene hjemme.
  6. nico

    oslofjorden

    pent! Hvilken flue tok de på og hvor dypt fisket du? Fisken tok i overflaten. Fisket med en stor deciver av craftfur og DNA. Prøvde å fiske litt dypt etter bassen også, men er nok litt tidlig enda. Ikke sett noe til makrellen heller, men iriterende mye hornis.
  7. nico

    oslofjorden

    Er alltid håp gutter. Fikk to smellfeite ørreter i går kveld, indre fjord, vest. 2,2 kg og 1,7 kg.
  8. Rett på havabbor kjøret etter en lang ferie uten fiske. Dro ut fra Sandvika 0430-tiden. Bra med overflateaktivitet, måker og terner i grålysninga, men mye makrell. Vi lå og kastet inn i en stim med brisling, da denne beit på kroken. Morsom bifangst og veldig bra fight. 1540g Havbrasme En flott tur ble toppa med to pene bass. Største 2,555 kg og ca 1,5kg
  9. Tregt fiske om dagen ja, men har ikke tro på at brennmanetene har skylden for det. Så deg stå å denge i vinden idag Dilla. Slitsomt med så mye vind. Jeg var ute i båt og klarte til slutt å lure en Bass.
  10. oi!! ser det har vært litt turbulent rundt dette gitt... bla Fiskern35 har hatt en solid runde med kommunen etc... takker for inspill og ikke meningen å starte en OT diskusjon i denne tråden. Trodde det skulle være en "quick fix" for tilgang Den saken er det Oslofjordens Friluftsråd og en ikke navngitt avis som er i gang med nå. Saken er altså ikke lagt død, og jeg blir informert om hva som skjer videre. Har fått en del oppsiktsvekkende informasjon som jeg ikke kan gå ut med nå, men informerer dere så fort jeg kan. Og grattis til alle som har fått bass i helga!! :-) Jobber selv i Oslofjordens Friluftsråd og denne saken er på ingen måte unik. Alt for mange eksempler på privatisering i strandsonen dessverre. Kommunene har vært slepphendte i mange tiår og skadene(les brygger,stengsler, gjerder, plattinger, benker, påbygg, flaggstenger, blomsterbedd ect) som er etablert er ikke like lett å fjerne. I tillegg har du folks syn på eiendomsretten. Ta gjerne kontakt med Oslofjordens Friluftsråd (http://www.oslofjorden.org/portal/page/portal/of) ved lignende saker. Jeg kan gjerne bringe saken videre til rette person hos oss. nicolay@oslofjf.no Selv foretrekke jeg å bruke båt i dette område, gidder ikke mase med sure folk! Ble 4 havabbor i dagtidlig, mellom 1,5 kg - 2 kg. Tatt grytidlig før båtfolket våknet.
  11. Bra start dette her Dilla. Ser ikke ut til at dere ikke står opp så tidlig engang. Utrasene og backingen kommmer til høsten, bare vent...
  12. Da har det endelig begynt å skje noe i indre fjord. To turer har resultert i 3 basser
  13. Grattis gutter! Godt å se at dere er i gang Like før jeg tar med en tur ned til Larvik igjen...
  14. Makrellen kommet i indre fjord, nå kan det ikke være lenge igjen. Jeg er klar
  15. nico

    oslofjorden

    grattis med den Dilla!! Fantastisk fisk. Innsats lønner seg i lengden
×
×
  • Opprett ny...