Gå til innhold

Gizmo

Members
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Gizmo

  1. Takker så mye for tips! Da det ble en 100mm canon.
  2. Hei! Er det noen som har noen tips om hva jeg skal kjøpe? Har sett litt på noen rundt 100 mm. Vet ikke så mye om macrofoto, men vil jo ha et som er litt bra.. Mvh.
  3. Det var et utrolig bra bilde Øystein! Hva slags objektiv var det du brukte?
  4. Jeg var ute i åkersvika en liten tur idag. Det ble ingen gjedde, men tror jeg hadde på en liten ørret på en flashflue.. Der møtte jeg også på en veldig hyggelig kar som hadde en utrolig bra dag! [attachimg=1] [attachimg=2] [attachimg=3] Grattis!
  5. Da var det endelig min første gjedde på flue..!! [attachimg=1] [attachimg=2] [attachimg=3] Etter noen bomturer så tok jeg turen til ei lita å fordi nå skulle jeg ha gjedde! Det var så sinnsykt kult da vannet eksploderte og jeg skvatt stanga i været.. Fast fisk! Grattis med ny pers Robban og takk for at du har gjort meg mer fiskegal enn jeg alt er..! Jeg kjenner det på meg at det kommer til å bli forvirringer rundt klekkinger og sånt nå om hva jeg skal velge!
  6. Veldig bra rapport! Får veldig lyst på en tur dit en gang jah!
  7. Man blir veldig rastløs av dette her. Helt rått!!! ;D
  8. Hei Rune. Hva er det for slags kulehode er du har brukt på de maurene dine? Har prøvd å få tak i helt svarte men det er ingen som har hatt det..! Mvh.
  9. Wow! Det var noen artige bilder..
  10. Hei Rune. Jeg kunne tenke meg å sett at du laget en Minizonker, av den grønne grizzly typen som du la ut bilde av på `posting med bilder`-tråden. ?? Mvh
  11. Ble litt satt ut av mange funksjoner på kameraet, men fikk da lekt meg litt. [attach=1] [attach=2] [attach=3]
  12. Det var hvertfall blindfiske..! hehe
  13. Årets første med nytt kamera..
  14. Da har jeg kjøpt med 40D i dag! ;D Men, det ble bare et vanlig 18-55 objektiv i første omgang. Må skaffe meg macro snart så jeg får lagt ut noen fluebilder jeg og.. Akkurat kommet hjem fra jobb og batteri ferdigladet! Merker det tar litt tid før jeg blir vant til alle innstillingene gitt!! Jeg er innom siden din rett som det er Øystein, veldig bra!
  15. Det var kjekt å lese den linken igjen. Har ikke bestemt meg for optikk enda men kamerahus blir det sikkert! Jeg klarer egentlig ikke vente så mye lenger, det minner meg så mye om digitalkameraet mitt! (ventinga!) Jeg hadde først tenkt meg 450D men etter å ha lest litt så ble det ikke det heller. Tror det går bra selv med 10 pixler. Jeg vil ha nytt først i tilfelle feil jeg ikke får gjort noe med..
  16. Hei! Jeg sitter lurer på om jeg skal kjøpe meg Canon EOS 40D i morgen..!? Har lest en del tester og slik og syntes det ser greit ut. Jeg vil ha et noenlunde greit kamera når jeg først skal skaffe meg et som jeg har råd til. Det blir mitt første speilreflekskamera så er veldig usikker. Så jeg håpet på om det var noen som har erfaring eller vet noe om dette kameraet, eller har andre tips?? Mvh
  17. Hei Aurivilli! Råe fluer du lager! Hva er det du har brukt som rygg/sekk på Bead Head Prince og Copper John? Mvh
  18. Dette var veldig Fresh! Veldig bra Rune!
  19. Hei Terje. Hva slags hackle og farge er det du har brukt til rhodani og aurivillii fluene på forrige side? Mvh
  20. Det er bare å sette igang!
×
×
  • Opprett ny...