Gå til innhold

nils49

Members
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hvor i Rena har du vært ?
  2. Problemet ved klipp og lim er at lim inn er grå. får derfor ikke limt inn.
  3. Har prøvd Kopi og Lim, får det ikke til. Hva gjør du for å få linken blå.
  4. Bruker Pc, men har ikke fått til å lime inn.
  5. Jo har det, men spørsmålet var hvordan legge med en link?
  6. Har antakelig 12 tommeltotter og Teflonhjerne. Tenkte jeg skulle lage et nytt emne, men finner ikke ut hvordan jeg skal få det til. Har en link som jeg skal sette inn. Hvordan i all verden gjør jeg det. På det gamle forumet var det veldig greit , men her har jeg ikke finni ut av det. Er det noen som kan hjelpe.
  7. Takk for info. Du holder lukkeren åpen å håper at det kommer et lyn da.
  8. Artig bilde. Hva slags tid og blender lønner det seg å bruke på denne type bilder?
  9. Her kommer det mer om kunstdefinisjon fra store norske Kunst, kulturytring hvor utførelsen gjerne krever spesiell kunnskap og ønske om å bruke denne og individuelt tilpasse den til en situasjon og hensikt. Kunst i vid betydning står for spesiell ferdighet og dyktighet på vidt forskjellige felter. I snevrere betydning betegner det skapende eller utøvende, tolkende estetisk virksomhet, f.eks. dans, musikk, litteratur, billedkunst. Når ordet brukes uten presisering menes gjerne billedkunst – maleri, skulptur, tegning og grafikk, eventuelt sammen med fotografi, kunsthåndverk og arkitektur. Nyere uttrykksformer som happening, performance, installasjon, video- og datakunst regnes også med. I senmiddelalderen ble alle kvalifiserte håndverk kalt for kunst – jo vanskeligere det var desto større kunst. Et fint og rikt utformet arbeid ble kalt «kunststykke». Først på 1700-tallet ble kunst et begrep knyttet til billedkunst, arkitektur, kunsthåndverk, musikk, opera, teater, dans og litteratur, og man forutsatte da en personlig og nyskapende innsats.
  10. Definisjon av kunst. Kunst (tysk for «kunnen») kan defineres som et fantasifullt og nyskapende, estetisk kulturuttrykk for indre eller ytre opplevelser. Betydningen av og hensikten med kunst har variert gjennom tidene og definisjoner og begreper har vært, og er, tilsvarende omdiskutert. Kunstuttrykket er alltid kulturelt bestemt av samfunnet og samtida rundt verket, kunstneren og mottakeren, og av enkeltindividets personlighet og sanseopplevelser. Enkelte mener at kunst ikke har verdi utover seg selv, andre mener utførelsen krever spesiell kunnskap og ønske om å bruke denne og individuelt tilpasse den til en situasjon og hensikt.
  11. Fjernstyrt helikopter til 300 kr.
  12. God Jul til alle. Nå er julematen spist opp, og alle pakkene åpnet. Sitter nå og slapper av, etter en fin julekveld sammen med 3 barnebarn
  13. Har du kikket på foto.no om det er noen kameraer der?
×
×
  • Opprett ny...