Gå til innhold

Åge

Members
  • Innlegg

    404
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ulv.no
  1. Har ikke konkludert med noenting, men det er innlysende hva de store massene inkl. media setter som mulig ansvarlige. BBC har vært ute og prata om islamists, og New York times refererer til truslene som tidligere er gjort mot bl.a. Norge. Ærlige gode Norge trenger ikke dette her, men det på en måte den grusomme straffen vi får ved å være så indirekte/direkte delaktig i krigsbildet som det vi har vært i mange år. Og ja, vi trenger denne diskusjonen, selv om den ikke skal taes akkurat nå. Er det en ting vi kan gjøre bortsett fra å hjelpe/støtte pårørende, så er det å vise det Norske flagget, både på nett og ellers i samfunnet.
  2. Hvilke uttalelser sikter du til?
  3. Nei nå får vi stenge grensene og finne ut hva det er vi har boende i dette vakre landet. Forbanna kjipt hvis mange 2-3 generasjons innvandrere blir dratt under samme kammen som mye av det søppelet vi har tatt inn til landet de siste årene. Ser for meg at det koker i distriktsnorge nå..bare tenk det bildet en sånn sak som det her gir til kommuner med lite utlendinger. Nå har det skjedd og det kan aldri repareres, hadde vi tatt action og skrudd igjen krana for noen år siden hadde vi kunnet bygge på et samfunn med god toleranse og bra integrering,for så å løsne opp grensene igjen. I stedet blir det nå en heksejakt...bare vent og se. Jeg mener ikke at det bor enklere mennesker i distriktene...tvert imot..men triggerene der er gjerne media, og nå blir det haraball. Velkommen til det nye Norge.
  4. Helt forbanna latterlig... Sjekk ut fangstene til mr Bjørn Brathagen så ser du at han alene har over 3 sider flåtefangst. Tipper disse "forvalterene" selger denne fangsten til restauranter med stooor profitt. Dette ender med tragedie, og "forvalterene" hyler og skriker om at det er stangfiskerene som har skylda. Kutt ut det tradisjonelle fisket, del inn i fler soner i lågen og skru opp prisene. Jeg betaler gjerne det tredobbelte for å fiske i brufoss hvis det er tilsvarende mengder laks i hølene som i trøndelagselvene. Nå sitter jeg på et pent lite vald i orkla og skriver dette, fisk over alt og limit på en fisk om dagen slik det skal være. Kontrasten til lågen er stor, hvor mange hadde reist hit hvis de visste at 70% av laksen ble igjen i garnene til grunneierene lengre ned? Tror masse svensker og dansker hadde spart seg for 6 timers ekstra biltur og heller foraøkt lågen hvis det var tilsvarende fiske der nede. Jaja, skitt fiske folkens.. Nå skal jeg ut og kaste litt på de 4 laksene som var oppe på brekket mens jeg skrev dette:) God sommer mr Brathagen, håper du faller og slår deg på flåta di.
  5. Tålmodige "innenriksministere" er et must for oss laksefiskere Vi bor på gården til grunneier, Kvam gård. Virker som en hyggelig kar, så det blir nok bra! Enig i at det fort blir kostbart, men vi tok en sjangs og booka ei uke med fiske og opphold. Måtte ut med 15000, og vi er 4 fiskere så det ble ikke så ille per hode...men vi får se på kvaliteten på fiske først! Lågen er et fint alternativ for oss østlendinger når laksefebern kommer. Drar ofte etter jobb og tar ei 3-4 timers økt. Riktignok lengre mellom fisken der, men mange fine strekker man kan slappe av etter en hektisk dag på jobben. Hatt et par turer nå i juni og fisket pinnestadøya og vabrottet, mest for å få kastet litt egentlig da trua på laks har vært heller laber. Arne i laksehytta på Brufoss er en hyggelig fyr og lager kombikort i juni så jeg får testet litt plasser. Hvis du er der en del sees vi sikkert i august!
  6. Vi har blind-booket et vald som heter Ola valdet fra 10-17. juli. ligger rett nedenfor Bjørset dammen ved Meldal. vet egentlig ikke hva jeg skal forvente annet enn lite vann og indianerfiske. Studert det ganske godt på div kart-tjenester, og det ser spennende ut så da klinte vi til Ser juli er en ok periode for dette valdet på børsen for tidligere år, så vi får se om det blir noe fart. Blir muligens en eller to helger i august også, lyst til å teste ut litt forskjellige vald. Mærk ser veldig spennende ut!
  7. Åge

    Jeløya

    Er tidenes dårligste start på jeløya, merkelig nok godt fiske i indre oslofjord, så jeg vet ikke helt hva dette kan skyldes? Snakket med flere lokale båtfiskere som også sier det er mye brisling å se men veldig lite ørret rundt jeløya. Kan det være oljeutslippet som har ødelagt? Snarøya og omegn har levert godt, men dog ingen store (enda).
  8. Kan hende du har flaks da jeg ser det skal blåse fra nord noen dager og være 7-8 grader hele neste uke. Ta med deg stanga og gå bort til halden brygge(sjekk Gulesider kart, ligger 1 km sør/øst) Mer trolig at det er åpent vann der. Men vær tidlig ute, for der blir det fort folksomt. Lykke til!
  9. Pokkern Robban, bare med et bilde har du fått meg til å kjøpe min 3. RS stang, og du er også "skyld" i de 2 første hehe For denna må jeg også ha....dææææven!
  10. Kjip sak, håper det ordner seg. Bra med sånne tråder som får frem erfaringer etc. Og bra du tok med firmanavnene i headingen. Ligger tråden her for fremtiden så folk kan se hvor de skal handle. Jeg handler av Baardsen.no, Agdars.no, Skittfiske(ja faktisk) og et knippe sjapper i statene når jeg handler på nett. Skal jeg i butikk er det Nordisk eller Stram-line på jernbanetorget. Alle sjappene, enten de er på nett eller ikke, har fantastisk kundebehandling HVER ENESTE gang, og derfor handler jeg der. Noen har bare skjønt det, skal man få hvermansfiskern bort fra nett og inn i butikk, må man lage opplevelsen så god at personen har virkelig lyst til å komme tilbake. Spesielt Nordisk er fantastiske på dette, jeg var/er en typisk "tilbudshunter" på nett, men må tilbake dit titt og ofte. Sist tok Runar seg god tid til å snakke om turen sin etter bass i statene, og kom samtidig med en rykende varm kaffekopp mens jeg stod og plukka litt bindetråd og revehår. Avslutter med et utdrag fra mailen jeg fikk da jeg handlet ei superbillig stang og div fra Baardsen, som jeg fikk for 2 dager siden: Vil si det er et eksempel på netthandel med personlig touch. Hei, vi hadde varene på lager og de gikk med posten i dag. Pakkens sendingsnummer: Du vil motta en SMS når pakken ankommer ditt postkontor. Håper du blir fornøyd med stangen (prøv den gjerne med klumper på 30 – 34 gram). Tusen takk for ordren Nå er det ikke meningen å komm med et netthandel/ikke netthandel innlegg, men synes denne tråden fortjener litt kred til gode sjapper, når noen andre sjapper får tyn:) Å
  11. Åge

    oslofjorden

    Bruk tiden til å binde fluer og tråle Ebay etter tilbud hehe Nå er det ei stang på vei til meg...jeg "fant" et behov...faen så god selger jeg er
  12. Neineineinei...uaktuelt Har f.eks. lest på noen utenlandske forum at det er ok havabbor fiske i nærheten av badestrendene på Kanari-øyene grytidlig om morgenen? Så mange nordmenn som valfarter dit ila. året så må det jo være enellerannen som har lufta fluestanga? Vi snakker ikke rein fiskeferie her, bare at fedrene skal få fiska pittelitt innimellom badeland og waterworld turene Ken selvfølgelig ta en blindtur og prøve, men hvis noen har noen kvalifiserte tips hadde det vært bra.
  13. Har sammen med en kompis så smått begynt å planlegge en tur til Venezuela evt. Bahamas hvor målet er kombinert familie/fisketur med unger og hele pakka Har sjekket ut guide osv osv så det opplegget begynner å likne noe. Men da dette ikke blir realisert før om et par år tenkte jeg å sjekke mulighetene for å ta en "light" tur først, dvs se på hva man har av muligheter i europa. Noen som har tips til en pakketur-destinasjon i europa hvor man kan få fisket litt eksotiske fiskearter med fluestanga? Målet her er helst barnevennlig hotell/resort hvor det ikke er så fryktelig langt til fiskbare plasser. Og det er da først og fremst sol og varme destinasjoner jeg tenker på. Har vært på Madeira for noen år siden og det så egentlig ganske spennende ut, hadde dog ikke med fluestanga men det var typisk havabbor strekker i nærheten som sikkert huser mye spennende fiskearter. Alle tips mottas med takk! F. eks kan jeg tenke meg at det er godt Havabbor fiske langs kysten av spania/portugal?
  14. Var vel faktisk Robban for et par-tre år siden som anbefalte meg RS og jeg må si det er helt fantastiske stenger! har 5 og 7 nå og de dekker det meste av sjøfisket, hvertfall her på østlandet 7ern gjør rett og slett jobben, dag etter dag...og ferdig med det! Kan komme esler blåsende og denne stanga måker ut snøret som om det var det mest naturlige i verden. Bare vent til du har prøvd femmern også, den er helt rå. var seinest i kveld utafor hytteveggen og kastet ut GL Highwater snøret gang på gang og sto og glisa over hvor rå denne stanga er. ...Minns en Guideline annonse en gang hvor det sto at denne stanga ble laget ved en feil!? Hvilken feil sier jeg bare
×
×
  • Opprett ny...