Gå til innhold

lassekr

Members
  • Innlegg

    801
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. lassekr

    Trevallies

    Er noen drøye GTer i denne fulllengderen(fint filma, hvis man klarer å holde ut litt irriterende lange samtaler..)
  2. lassekr

    Belly Boat

    God Belly Boat med alt utstyr, med noen skjønnhetsfeil selges billig! 500,- Pool 12 Easy Rider. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=106817192&fks=106817192
  3. lassekr

    Merkelig funn

    Har meldt fra til mattilsynet. Med tanke på hvor hårreisende folk syntes det var nå det ble solgt hestekjøtt merket feil, eller kjøtt fra utenlandske kyr, solgt som norske, så burde det jo være en vekker.
  4. lassekr

    Merkelig funn

    Jeg sjekka opp disse «pomfretene». De likner, men er ikke samme art. Det er mye spissere og sigdformede finner på permit, i tillegg til en litt mer avlang kropp.
  5. lassekr

    Merkelig funn

    Kom over denne i en lokal sjappe idag. Var merket med Indisk Dorade, men det er det jo ikke. Nå er vel ikke Permit truet, verken den i Karibia eller fetteren i det indiske hav(som denne er et eksemplar av). Men jeg undres, Hvor vanlig det er å jukse med arten for å selge den??
  6. Selger reservefiskebrillene mine billig! 900,- Ny Pris 500,- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=105284093&fks=105284093
  7. Lite brukt reservesteang. Solid og kraftig stang til kraftige fisk. Selges billig 500,-
  8. lassekr

    Mexico Yucatan

    Hei, Driver å planlegger tur til Mexico. Har ikke fiska på Yucatan før, men vært mange ganger noen breddeminutter lengre sør i Belize. Er det noen som har noe tips til steder på strekningen Tulum-Xcalak? gjerne litt bortgjemte steder(knapt mulig, men alikavel). Er ikke hypp på Cruisebåter som kommer inn med bøttevis av folk og drit. Har googla, funnet mye info og sendt diverse forespørsler til guider osv, men tenkte kanskje det var noen hjemlige ressurser å bruke. Liker best å fiske på egenhånd og bruke kayak, paddleboard eller vade, men tar jo et par turer med guide også.
  9. lassekr

    Solgt

    Bumper denna!
  10. Har en ni fot tier til 500 spenn til salgs. Helt grei stang. http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/28381-tfc-lefty-kreh-signature-9-10-selges-billig/
  11. lassekr

    Solgt

    Kjøpte en 10er til tropisk fiske for noen år siden. Har brukt den et par ganger. Den funker greit til det. Anbefaler et snøre i klasse 11 for å lade den lettere. 500 kroner så har du en stang som funker eller om du vil ha en reserve på neste tarpon-tur. Evt til grov laks? http://www.tforods.com/fly-fishing/rods/signature.html#prettyPhoto
  12. Tenkte prøve noe nytt og enkelt ift til Tropisk fiske. Enkelt i form av direkterute fly.. Uansett. Står noe, men lite om flatsfiske i Puerto Rico og på Vieques/Culebra. Men noe av det som står er jo lovende. Liker å fiske mest på egenhånd. Og har funnet noen flats fra div forum. Er generelt skeptisk til guider. Gidder ikke betale tusenvis for noe halvveis. Amerikanerne kan jo ikke få rost guidene nok og synes jo alle er amazing.. Det er ikke min erfaring fra Belize/Mex/Costa R, men om man finner de gode, så er det, om ikke "amazing", så jævli ålreit Noen som har vært der? tips, guider etc?
  13. Stripp vanlig. Løft stanga når det kjennes tungt. Aldri tilslag om du ikke fisker tørt.
  14. Der jeg fisker er det alltid best fiske midt på dagen, kl12-16. Da er det som regel kraftige klekkinger daglig i et par uker fra nå. Spinnerfallet er ikke så bra her av en eller annen grunn.. Optimal tid vil nok variere noe fra sted til sted.
×
×
  • Opprett ny...