Gå til innhold

Erik M

Members
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Er ikke den mest aktive på FFS, men støtter allikevel forslaget om kontingent.
  2. Hva bør vannføringen/vannstand ligge på?? Skal dit til helgen, men hører både at elva er fin og at elva er for stor. Jeg selv er vel lettere bekymret for at elva er for stor. Har jo omtrent ikke sett noe annet en regn i det siste.
  3. Grattis.... Har hatt mine første turer i marka alt jeg også..... i belly... Men på de to turene, hvor forholdene har vært bra, så har det ikke vært mye aktivitet. Nesten ikke insekter å se. Temperaturen lå alt på 13 grader, men har nok sunket noe nå pga været. Men det skjer nok noe her rett rundt hjørnet også. Er forresten første gang jeg har startet med belly før mai. Før skjedde det aldri noe før 17. Skitt fiske alle sammen!
  4. Grattis...... Pen fisk
  5. Når på dagen ble den tatt forresten??? Av de jeg frem til nå har fått så har alle blitt tatt mens det er lyst.
  6. Grattis, grattis...... Det var litt av et beist. Tipper det er mange der ute nå som er misunnelig.... Mange, som til nå.... og ja inkludert meg selv..... som kun har fått småtasser i år.
  7. Den skulle jeg likt å sett et bilde eller to av
  8. Venter i spenning på hva utfallet blir. Og går det i våres favør, så hadde vært gøy å vært der når han måtte rive gjerdet og tillate andre å benytte seg av friområdene. Jeg har selv vært der flere ganger, men ikke møtt på vedkommende selv. Men en kompis av meg fikk kjeft så det holdt. Stå på !!!!! -Erik-
  9. Var ute tur i oslofjorden nå i kveld. Dro vel ut i 19-tiden. Blåste forholdsvis godt, men temperaturen var var god. Løyet utover kvelden. Fangsten ble en liten tass av en sø på ca 3-400g, samt to torsk. SØ og den første torsken ble tatt på rosa reke og den siste torsken på svart wolly bugger. Den første torsken (på 3,9kg) var full av børstemark. Det rant ut en masse ut av kjeften på den. Brun og lys børstemark på en størrelse på ca 10cm. Noen som har hatt noen erfaringer med kvelds/nattfiske i disse dager? Merket idag at det ble helt dødt når det ble mørkt. Virket som godfiske var frem til da. I morgen går turen til svenskekysten.
  10. Erik M

    linekurv :D

    Da var min første linekurv bestilt..... blir spennende å se hvordan jeg syns det blir. Mange delte meninger der. Kom over denne fra skittfiske.no. Var på tilbud denne uken. http://www.skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=49547
  11. Snø, snø og mer snø..... nå vil jeg ha sol og varme. Hadde sett frem til (greit... litt optimistisk) å fiske SØ i helgen. Men den gang ei..... Noen som har vært ute i Oslofjorden? Noen steder det er fiskbart?
  12. Erik M

    Endelig!!!

    Grattis......... Alltid noe spesielt med årets første ørret.
  13. Har aldri tenkt på Bosnia som et fiskeparadis... men der så det virkelig fint ut...... for ikke å snakke om temperaturen. Det er noe annet en regnfylte og kalde Norge. Men sånn er det... vi får bare trosse vind og kulde her hjemme.
  14. Pen fisk. Gøy å få en fisk av den kaliber i elv. Har vært ute noen turer jeg også, men kun fått noen småtasser. I vannet jeg har vært var det Lite vak, men mauren gjorde jobben. Godt det er lenge igjen av sesongen
  15. Erik M

    Endelig

    Da var årets første ørret på tørt et faktum .png' alt=':lol:'>. Størrelsen var ikke mye å skryte av (2stk på ca 300g), men det er alltid noe spesielt med årets første fisk på tørt. Fikk begge på maur, str12.
×
×
  • Opprett ny...