Gå til innhold

mrkozmic

Members
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. mrkozmic

    Grønn cdc

    http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=49_50_177&products_id=1417
  2. Tusen takk for et godt gjennomført treff! Som vanlig går man hjem med mye tips og triks som Jan generøst deler ut.
  3. Bare pass deg mrkozmic så det ikke blir flere små. . . det er resultatet av FOR mye fast haill ! Det går bra så lenge man praktiserer catch&release
  4. Det er lite fast fisk på meg i det siste så jeg trøster meg med fast haill
  5. Har gjort slik før jeg også, men da brukte jeg vinyllim som har omtrent samme fleksibilitet som coatingen, men den bygger en del og trekker ikke inn i tråden. Synes løkka blir fort klumpete sånn. Nå har jeg begynt å lage egne flettede løkker og i steden for silikonslange og superlim, som jo stiver opp en del, så bruker jeg litt bindetrån og litt fleksibelt superlim. Men som jeg skrev over så blir også dette for stivt. Superlimet er veldig tynt og suges opp av løkka. Jeg håper derfor Dave's Flexament gjør susen. Nå fant jeg forresten ut hvordan jeg får Fleaxmenten over dammen. Jeg har opprettet en USA adresse hos Jetcarrier og de kan sende den med båt. Tar litt tid, men... Det er ikke så veldig dyrt heller. Minste frakt er 165kr, opp til 2kg med båt, og fortolling er inkludert, noe posten tar 100 spenn for. I USA er frakten som regel gratis, så man kan bestille fra flere butikker til denne adressen og Jetcarrier sender alt samlet til en pris!
  6. Har de nettbutikk? Finner ikke noe link til dem.
  7. Ja, det er den jeg tenkte på hvis jeg ikke får tak i Flexament. Hvem selger den?
  8. Aquasure blir vel det samme som vinyllim, herder ikke så veldig fort.
  9. Den på nederste bilde, "pukkellasken", ser ut som har merker etter garn. Kanskje den har blitt deformert av garn som etterhvert falt av.
  10. Jeg tenkte å bruke Flexamenten på flettede løkker, kan Fly-Tite brukes til det også? Blir den like flexibel? Til dette fromålet trenger jeg en veldig elastisk lim som tørker fort slik at det kan brukes ute i feltet. Før brukte jeg vinyllim, men den tørker for sakte, fleksibelt superlim blir for hard og snøret knekker av etter en stund.
  11. mrkozmic

    Kaos

    Jeg flyttet igår inn i mitt nye flubinderrom i kjelleren. En liten bod på 2,5x2,5m og det ser allrede ut som hos deg og det bare etter 2 fluer Før hadde jeg alt utstyret i store plastbokser fra Clas, tror jeg skal begynne å henge materiallene på veggen som i butikker for å ha bedre oversikt. Gudene vet hvor mange ganger jeg har kjøpt materialler jeg ikke viste jeg hadde.
  12. Hvor får man kjøpt Dave's flexament? De vil ikke sende den fra USA fordi den er brennbar. Kan man da bestille det fra Sverige/Danmark/UK eller gjelder samme regler der? Hvilken butikk i Norge har hele eller ihvertfall deler av sortimentet til Loon?
  13. Vi kan ta detaljene på et kurs. Forhåpentlig om ikke så lenge. I tillegg til det du nevner må jeg jobbe mer med selve avleveringen. Jeg får sykt fart på snøret - katapulteffekten Det er bare å få kontroll på siste fasen. Jeg har en tendens til å akselerere for fort i siste fremkastet så det er lite å gå på på slutten. Må lære meg å skyve litt og ta med kroppen for å forlenge slaget. Gleder meg til vintertreffet!
  14. Jeg melder meg på Jan. Kan ikke gå glipp av dette. Var med en gang før og det var veldig bra.
  15. Jeg har en forklaring til som stemmer med det du skriver. Før en fisk tar sitt første minnfull med insekter så har den ennå ikke sett denne føden før. Den har et instinkt til å prøve det som beveger seg, er lite nok til å svelge, osv.. Men den er ikke programmert til å ta døgnfluer, vårfluer og mygg. Den prøver seg frem. Akkuratt som et lite barn som putter alt i munnen. Man kan si at fisken er konstant i oralstadiet. Så når den lille fisken har spist sin første grønne vårflue så betyr det ikke at den kun spiser det resten av livet. Den prøver seg på alt det andre også, pinner, små blader og alt annet som driver i og på vannet. Og før den har skjønt at ikke alt er mat så sitter den på kroken :-)
×
×
  • Opprett ny...