Gå til innhold

Arne-Johan Digre Jenssen

Members
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ser du setter 200,- hva sir du til 250,- inkl frakt ?
  2. Finnes det "marflo" i de Islanske vann ?
  3. Takk for tips Robban, Raymond var jeg i kontakt med for ca. 1 år siden, da var han fullbokka, og Hr. Sørvik har man fått med seg surrer de fineste stenger. Skal sende en liten sms til han å høre om han har mulighet ! ;-)
  4. Er det noen hær inne som har mulighet for å bytte/skifte ut ca 9 ringer på min E2 # 6 ? Ringene har dype hakk inne i ringene. Stanga er kjøpt brukt, men for god stang til å ikke få denne opp å gå igjen, nå er den helt umulig å kaste med. Jeg betaler frakt begge veier (hvis den må sendes fra Tromsø), ringer, tråd og lakk + arb. , hadde vært utrolig flott om noen kunne hjelpe meg før juni, da tenkte jeg dene skulle på langtur ! :-) Håper å høre fra deg / noen. Mvh Arne-Johan Digre Jenssen
  5. Hei, var å fisket ved løkta i Balsfjorden 4. mars, da vinden øket, pakket vi sakene og kjørte videre. Antakeligvis havnet snørekurven (Orvis) under bilen da vi pakket resten av utstyret i bagasjerommet. Dær var 6 personer og fisket, 1 med flue og resten med haspel (så d ut som). Da jeg kom tilbake til løkta ca. 2,5 timer senere, var dær bare 2 igjen. De hadde ikke sett noe til kurven. Har noen andre, som forhåpentligvis også er på fluefiskesiden sett/funnet den ? Finnerlønn og gode sjø-ørret-fluer ligger og venter. Mvh Arne-Johan mobil 406 43928 (ikkje hold hælvete med mæ!)
  6. Helt nydelig stang, finish og aksjon i mine øya, og dæm e laseropperert!! Sitter med en 596-3 # 5 , som "desverre# ikkje passe inn i mitt fiske, denne e helt ny fra fabrikk, så hvis noen har en kortere utgave i # 4 eller 5 , kain vi bytte likt mot likt ?
  7. SP er kremen når d gjelder Sage, d er d som ER Sage, syenes jeg. "Dessverre" sitter jeg med en 596-3 som blir alt for lite brukt, passer ikke helt til mitt fiske, så hvis noen der ut har en kortere stang i # 4 eller 5, og ønsker denne, kan vi bytte likt mot likt. Denne er helt ny fra fabrikk og er bare fisket med i 4.25 timer.
  8. >Fy fan kor trist!!! :'( Blir rett og slett irritert og sint !
  9. Nei desverre sto d ikke "Payne", har vært en form for klistrelapp, men den er bortslitt og uleselig. Har jeg hatt en Payne, ville jeg aldri byttet den bort mot 3 nye uansett!
  10. Trur d va gravert inn noe med Pai ett eller annet, med har pussa alt bort så nå er den "matt og fin".
  11. Takk for tipset Sigve, varmluftpistol har æ, og tøff....., skal i alle fall gi toppringen et forsøk!
×
×
  • Opprett ny...