Gå til innhold

Geb

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geb

  1. Traff blink i dag etter blanking forrige søndag. Tre fisk på kort tid, den største på nesten 1,5. Rund og fin så den ble med hjem til middag. Dagens største og eneste vak var en nise (eller delfin?) som plutselig veltet opp 10 meter unna!

    • Lik 4
  2. Begynner å røre på seg! Et par ørreter i dag i skumringa. Ingen kjempefisker, akkurat, men moro allikevel. Så ingenting til hverken makrellen eller seien i dag - noe som det har vært litt av fram til nå.

    • Lik 2
  3. Vi er to venner som har fisket i Rauma i en årrekke. Vi har vanligvis fisket sent i august og det er først og fremst sjøørreten som gjelder. Nå er Rauma stengt noen år framover mens rotenonen igjen får en ny sjanse.

    Så til spørsmålet. Er det noen som har noen gode råd om hvor vi kan fiske mens vi venter på at Rauma skal åpne igjen? 3-4 dager i slutten av august, gjerne eget vald men absolutt ingen betingelse.

    Takknemlig for svar, gjerne på pm.

    Mvh Geir

  4. Ja, fint og stille og ikke noe tråkk. Litt kalt på labbene blir det jo, men har funnet ut at tynne ullvanter, engangshansker over og så et par fiske-fingervanter til slutt ikke faktisk funker ganske bra.

  5. En liten tur ute i dag. Fiska pålandsvind selv om det kanskje ikke er helt etter boka nå som kulden har kommet. Fikk en liten ørret nesten med det samme men ellers var det dødt. Ikke en gang en torsk å kjenne i skumringa . . .

×
×
  • Opprett ny...