Gå til innhold

Ohlala

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ohlala

  1. Godt gjensyn for oss som var tatt av grunge-bølgen på tidlig 90-tall:
  2. Etter mange års positiv erfaring med Rio fluorkarbon-materiale, valgte jeg av en eller annen merkverdig grunn i 2011 å gå over til Akron fluorkarbon. I 2011 og 2012 merket jeg ingen stor forskjell, men i år røyk Akron-materialet som sytråd (4x, 5x, 6x). Med tanke på mine tidligere positive erfaringer med Rios fluorkarbon, så ante jeg lite om at et fluorkarbon-materiale kunne tape seg så mye i løpet av bare to år. Nå har jeg akkurat vært ute med søpla og sørget for at jeg i fremtiden vil være Akron-fri i min jakt på storørretene.
  3. Er enig med grunde her. Tydelig at flere er ute etter å skulle "ta" Tom S. La han nå få ha sine kjepphester, som forøvrig er noen meget gode kjepphester. Og om dere skulle være så veldig uenige, så kan man enkelt og greit la være å kommentere.
  4. Du gjør et meget klokt valg hvis du velger Simms. Mine erfaringer med Patagonia (har hatt både vadejakker og vadebukse fra denne produsenten) er at de ikke når opp til Simms sin gjennomførte kvalitet. Etter at jeg tok valget om å kjøre Simms-bunad, har det blitt slutt på turer med irritasjon over såkalte vanntette plagg.
  5. Gratulerer, Amund! Det var en ordentlig fin sjøørret
  6. To ganger har jeg fått flaggermus på flua, en gang i Renaelva og en gang under sjøørretfiske. Lyden av pipende flaggermus er ingen fin lyd. Det er ei heller synet av flaggermusen som er spiddet av en vårflueimitasjon krokstørrelse 10.
  7. Herlig jobba! Akkurat slik handling vi trenger for å få bukt på ulovlig garnfiske i fjorden.
  8. Morsom tråd det her, Tom Husker jeg var ivrig på Holmendammen for en del år siden, og da var det en glede å møte deg og dine råttehaler. Var det ikke Sven og du som ga ut et kompendium basert på kasting og sammenligninger med råttehaler.
  9. Gratulerer med en herlig fisk! Lukter 3,5-3,8 kg.
  10. Takk for rapport med herlige bilder! Gjorde meg reiselysten!
  11. Ja, var fint det:) Eneste personen jeg ikke kjøper noe av her inne.......ellers har jeg bare gode erfaringer!
  12. Mente holkene. Selv er det en lyd jeg ikke vil høre fra mine stenger...men fint for deg hvis du liker det.
  13. Har kjøpt og solgt en del, har kun positive opplevelser med unntak av en: kjøpte en eldre sage-stang i det som skulle være "mint"- condition. Etter den raskte besiktelsen hos kjøper var jeg overbevist om at jeg hadde gjort et godt kjøp, og betalte 4000 kr i hånda. Når jeg skulle teste stangen vel hjemme merket jeg at holkene var slitt, det "tikket" når stanga ble belastet. Selger hadde forsikret meg om at jeg skulle få tilbake pengene hvis jeg ikke var fornøyd, så jeg dro tilbake til selger umiddelbart og leverte stanga med forsikring om at de 4000 kronene skulle settes tilbake på min konto dagen etterpå. For å gjøre en lang historie kort: det tok meg 3 måneder og haugevis med tid og e-poster/telefoner for å få tilbake de pengene. En av de frekkeste unnskyldningene jeg fikk var "ferieturen til Italia ble litt dyr, men du skal få pengene dine når jeg får neste lønning". Jeg skjønte at jeg hadde med en notorisk lurendreier å gjøre, så jeg er fornøyd med at jeg faktisk fikk pengene tilbake til slutt....selv om det krevde fysisk oppmøte på bosted.
  14. Eneste jeg leser ut fra denne tråden er marbakkens fordommer og hans sneversynte verdensbilde. Uansett så sier jeg "ja takk" til både vadere som ikke lekker og ferdigtaperte fortommer.
  15. Merker jeg blir provosert når det norske flagget dukket opp i enkelte forummedlemmers avatarer rett etter disse forferdelige hendelsene. Det spilles på nasjonalistiske strenger fra første stund, fiendebilde er ferdig malt fra første stund. Trodde man hadde klart å holde seg for god for slike populistiske skumle holdninger. Kanskje det er dags for selvransakelse?
  16. Du må aldri sende de fluene Nicolaj. Dette er så underholdende midt i fellesferien!
  17. Jeg nevnte noe om å evne å svelge et par kameler og noe stolthet tidligere i denne tråden. Denne evnen synes å utebli. Ca 100-200 kr så er saken ute av verden, som forhandler hade jeg ALDRI vært i tvil.
  18. Føler du deg nærmest som Josef K i "Prosessen"? Sorry, klarte ikke å dy meg...... ikke ment som en del av noe heksejakt. Uansett, håper det løser seg raskt og at begge parter evner å svelge et par kameler og noe stolthet.
  19. Ohlala

    Taggmakrell

    Mye fint på nordvesten tydeligvis!
  20. Denne saken burde vært ute av verden for leeenge siden! Uansett om denne saken har utartet seg, så tviler jeg på at det får noe særlig betydning for flue.no sin omsetning eller videre omdømme. De fleste kjøpere danner seg sitt eget bilde av hvordan de blir behandlet som kunde, og ut i fra dette beslutter om de vil komme til å handle hos flue.no ved senere anledninger.Mitt inntrykk er at tilnærmet alle flue.no sine kunder er fornøyde med sine handler, så om en person ikke er fornøyd spiller det liten rolle for flue.no sitt videre omdømme. For guds skyld - eller for deres skyld og alle oss andre her inne - ordn nå opp i dette.
  21. Ord så kloke at selveste Miles Davies ville ha bøyd hodet i ærbødighet Miles bøyde vel neppe hodet for noen, men jeg takker ydmykt, Fredrik;) Han bøyde vel hodet for noe en viss periode, men neppe for personer. Sant nok. Men nå er vi vel for full fart på vei inn i OT-myra;) Det har du rett i, men føler at den myra allerede er relativt opptråkket på den tråden allerede;)
  22. Ord så kloke at selveste Miles Davies ville ha bøyd hodet i ærbødighet Miles bøyde vel neppe hodet for noen, men jeg takker ydmykt, Fredrik;) Han bøyde vel hodet for noe en viss periode, men neppe for personer.
  23. Ohlala

    Terapi

    "Vakringens brorskap" anbefales på det varmeste"! Høy gjenkjennelsefaktor som generer intens trening av lattermuskelen.
  24. Det var bare jeg som ble litt uggen i magan på tidlig rekognisering på Kvarven. Og uten dopapir ble det ikke morsomt :-\
×
×
  • Opprett ny...