Gå til innhold

SpinDrift

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. SpinDrift

    Festing av fortom

    minimalt med knuter og motstand der ja. hvilken tråd er det han bruker for å surre?
  2. SpinDrift

    Festing av fortom

    Jeg har sett at enkelte fester fortom - flueline med knute (nåleknuten), mens andre bruker slike strømper med løkke. Hva er fordeler/ulemper med de to metodene?
  3. som et alternativ kan jeg nevne at jeg kjøpte polariserte briller på dressmann, av alle plasser, til rundt 150,- Funker ypperlig. er ikke så alt for mørke heller. jeg er storforbruker av solbriller, så det passet meg perfekt.
  4. flott, Terje. da gleder jeg meg enda mer
  5. Guideline selv virker å være veldig så fornøyd med settene, hehe. http://www.guidelineflyfish.com/english-edition/guideline/stang-2.html#alpha
  6. Genialt med så mange synspunkter her, og jeg suger til meg Var faktisk innom Agdars i dag, og alle pro cast-pakkene, som Lars M nevnte, var utsolgt. Men han skulle få inn et parti med Explorer-sett i løpet av uka. Har aldri hørt om Explorer før. Agdar mente det var bra valuta, på linje med pro cast. Hvis ingen her har noe negativt å si om Explorer, så regner jeg med at jeg kjøper 9'3" #7/8 derfra.
  7. Hei, alle i forumet Jeg har fisket med slukstang i alle de år, og skal i år ta steget til fluefiske for første gang. Jeg er med andre ord totalt nybegynner og det er nok av nye uttrykk i dette fisket (Hva er en skyteklump?). Når jeg nå skal kjøpe komplett utstyr for første gang, ropes det fra en fornuftig krok av hjernen min at jeg burde kjøpe en startpakke, fordi da er hvertfall alle deler av utstyret tilpasset så de funker bra sammen. noen som har erfaring med at dette stemmer bra med virkeligheten? Etter litt snoking rundt på nett har jeg muligens bestemt meg for en 9' #5 til sjøørettfiske. funker det?
×
×
  • Opprett ny...