Gå til innhold

Innful

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som har prøvd Pattegrisen i Trøndelag da?
  2. Takk for tips om bruk av rekeimitasjoner. Hvilke mønstre bruker dere? Hvis dere har linker til mønstre og evt bindebeskrivelser hadde det vært knall. Hvis wb er en forkortelse for wolly bugger, må jeg innrømme at en oliven marabou woolly bugger har vært vært godflua mi etter sjøørreten i sjøen også, i hvert fall ut i april.
  3. Hei! Bor på Fosen i Sør- Trøndelag, og tenkte å intensivere sjøørretfisket i vinter/ vår. Har planer om å binde opp Runars Deciever som fiskeimitasjon, men har noen spørsmål til de lærde; er det småsild eller brisling som er den viktigste småfisken for sjøørreten i mitt distrikt? Noen har sagt at man bør bruke oliven i ryggen på fluene hvis det brisling man vil imitere, men blå/ svart er mer aktuelt hvis man vil imitere småsild. Dette er sikkert en detalj fisken kanskje ikke er så opplyst om, men jeg synes det hadde vært artig å få noen synspunkter på det. Noen som bruker flua med hell etter sjøørret, og hvilke farger synes dere fisker best?
  4. Hei! Er fersk som fluefisker i sjøen, og har kjøpt en GuideLine LPXe RS 9`#8. Jeg har vurdert en av disse WF snørene med utskiftbare spisser fra flyt til tung synkegrad. Er dette fornuftig, og har dere noen tips til gode snører? Liker bedre WF enn klumper pga løkkene når disse skal gjennom ringer for hvert inntrekk. Er takknemlig for svar. Skal i første omgang fiske sjøørret, men vil gjerne forsøke andre arter også. Noen som har erfaring med Scientific Anglers Wet Cel - Type III WF, Clouser Line eller Scierra HMT synk3 WF til en slik stang? Er det fornuftig å kjøpe #8 synkesnøre til # stang? Takknemlig for svar
×
×
  • Opprett ny...