Gå til innhold

Gordon V

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ett stykk jordet støpsel uten ledning (husk å klippe ledningen helt av, tror kobberet kan skremme fisken). Vanlig svart tråd 6/0 eller 8/0 fra Uni. Bundet på en Mustad våtfluekrok i str 12 (her kan du variere størrelsen, tror ikke det har så mye å si). Litt lim så er den klar. Kan evt bruke en brent vinge over hver av de to utstikkerne i støpslet, det er sant det (men da blir den ikke så naturlig).
  2. Deler en liten godbit med dere som jeg tror kan gi mye stor fisk. Hva tror dere?
  3. Gjennom meditasjon, satt stille i to år, og tenkte på teknikken og så sa det bare pang: 29 meter med ei morken tørkesnor.
  4. Jeg er fornøyd med mine Ron Thompson jeg. Bryr meg ikke om at du Tmags skriver Ron Thompson lissom på en nedlatende måte. Jeg er kjempefonøyd med de, billige var de og
  5. Har ikke prøvd den enda. Men den er sikkert grådig fin.
  6. Ufff da , sån går det når man ikke leser så mye av det andre soom står skrevet. Har nok litt dyskleksi. jaja.
  7. Hvordan går? Har jeg vunnet på 600??
  8. Gordon V

    Festing av fortom

    Det holder med lim også, superlim. LIgger i ordet det, superstert liksom
  9. Gordon V

    Intermetate snøre?

    Takk for tipset, har søkt på INTERMETATE på google, men kom opp veldi lite om fluefiske. Dropper dette nå, jeg skjønner ikke helt.
  10. Gordon V

    Intermetate snøre?

    Syntes også at det hørtes dyrt ut, ikke finner jeg noen snører som heter intermetate heller Han sa bare det, at det het det altså
  11. Gordon V

    Intermetate snøre?

    Jeg har fått tilbud om å kjøpe et brukt intermetate snøre fra Scientific angels for 500 kroner, er det noen som kjenner til det?
  12. Siden det nå spres tvil om mine kunnskaper og hvorvidt jeg klarer å binde denne, så legger jeg ut noen flere bilder som befis. Det var faktisk ikke så vanskelig. Se her:
  13. Tror jeg har fått til et brukbart resultat her nå. Har sett masse på sidene dere har gitt meg linker til og ikke minst takk for de flotte vingebrennerne! Gi meg gjerne kommentarer på bildene, jeg er selv veldig fornøyd med utviklingen. Har også noen nye spørsmål jeg lurer på, men jeg må først binde litt flere av disse.
  14. Takk for fine tips, har vært uten nett på fjellet i helga og nå blir det vingebrennere :-) Skal poste noen bilder etterhvert hvis det blir bra. For jeg tror jeg skjønner hva som gikk feil nå ja.
×
×
  • Opprett ny...