Gå til innhold

Tore Tiltnes

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Riktig Bjørnar. Etter behandlingen av Lærdaldalselva kom det frem at kun 6,25% av nedslagsfeltet ble Rotenonbehandlet, så tilsig/utskiftning skjer rimelig raskt. Værre var det at 10 tonn med sjøørret tok kvelden ved første behandling.
  2. Nå er du kritisk Demir, for den mannen hadde meget høy grad av linekontroll. Den snutten var faktisk ganske bra. Terje Enig med Terje, linekontroll er vel hele poenget? Møtte Lee første gang i Akerselva!!!! i 2007 og ble målbunnet av linekontrollen hans. Da trakterte han en lett tohånds mellom trær og oppunder greiner:-) Forøvrig var han på Fagernes under VM i Fluekasting ifjor;-)
  3. "Den rette linja trenger ikke nødvendigvis å være lang" er med på å høyne hele greie, og jeg er enig at helt rette kast, har jeg til gode å se. De fleste vrir rett før stoppen i bakkast og noen de siste cm før stoppen i fremkastet.
  4. Kjempetråd og i riktig drive, foreløpig Grunde er inne på spennende ting her. Når han først er inne på #5cup, så er rette linjer omtrent håpløst. I tillegg til Jan Vidar og Micke, så begynner Vidar Ness å bli svært rett også. Jeg pleier å stå i enden av kastebanen hvor linjene kan følges, og en spennende observasjon er at linjene kan være høyst variable fra konkuranse til konkuranse. Da tenker spesielt på de som nesten er rette:-).
  5. Markerte kalenderen min for et par uker siden, kjøpt biletter, og nominert noen i diverse kategorier Vi sees i kjole og hvitt
  6. VM i fluekasting 2012 avholdes på Fagernes i Valdres 24.-25. august. 76 kastere fra 14 nasjoner stiller til start, og på Norges landslag finner vi flere medaljekandidater. Det konkurreres i 6 ulike lengde- og presisjonsøvelser. Møt opp for å se verdens beste fluekastere i aksjon. FREDAG 24/08 Kvalifisering 09.00-11.30 Sjøørret lengde 09.00-14.30 Laks spey lengde 12.00-15.00 Laks lengde 15.30-18.00 18’ & 16’ spey lengde LØRDAG 25/08 Kvalifisering 08.30-13.00 Ørret presisjon 09.00-12.30 Ørret lengde Finaler 13.30-14.00 Ørret presisjon 14.30-15.00 Ørret lengde 15.00-15.30 Sjøørret lengde 15.30-16.00 Laks lengde 16.00-16.30 Laks spey lengde 16.45-17.30 18’ & 16’ spey lengde
  7. Står det ikke på tuben at den skal oppbevares i frysern etter første gangs bruk? Sleng tuben i varmt vann før neste bruk og den er god som ny
  8. Veldig nyttig å se Stein's timing på dobbeltrekket
  9. Joda, det er mange internettfiskere Men når du ser oversikten over hvor mange fluefiskere det er i Norge og hvor mange som er medlem her så ser du bildet jeg prøver å skissere. Om her er 5000 medlemmer (det vet jeg ikke) så er det fortsatt en meget liten % av det totale antallet. At de som er her er over gjennomsnittet interesert i fluefiske eller bare over gjennomsnittet interesert i internett eller over gjennomsnittet interessert i å kverulere over små og store, tidvis oppskisserte problemer, vet jeg ikke. Uansett representerer det ikke flertallet av fluefiskere i Norge. Godt sagt Nicolaj. Men fin underholdning når man ikke er ute å fisker sammen med "ignorantene".
  10. Zpey kommer og vi gleder oss til å møte dere alle!
  11. For meg har Fluekasting blitt religion. (legg merke til at man skriver Fluekasting med stor F)
  12. Yep, det ble arrangert EM i casting på Furuset i 1989! Det var casting som arrangeres på gress og med mye stivere stenger og hurtigsynkende snører i flueøvelsene. På Fagernes i år er det VM i fluekasting, på vann, med flytende snører og vanlige fluestenger. Jeg ser at det kan gå litt i ball med så mange øvelser og arrangert av det same forbundet. I linken JanM postet står reglene for fluekastekøvelsene som det skal arrangeres VM i på Fagernes. Hei Tom og Jan Jeg må innrømme at jeg skvatt litt med innleggene her da det gikk opp for meg at det høyst sannsynlig er svært mange fluefiskere som fortsatt blander sammen Casting og Fluekasting. Men mange "drypp" frem til VM i Fagernes kan kanskje hjelpe på og ikke minst vekke interressen Tore
  13. Men var det han som fant opp det derre håndtaket? Trodde det var han norske zpey-mannen jeg?? (pliiis la det vær han norske a Andrè. Begynner å bli lei av å skryte av ostehøvelen og bindersen nå.... ;D) Uansett, et fint program. Liker han Falklind. Enkel, behagelig og troverdig Hei stian33 Du har helt rett, det er han norske zpey-mannen som står bak zpey og ikke Christer, og dette vet jo André. Ellers en veldig bra serie. Martin Falklind er helt konge på slike programmer. Han fletter inn de stikkpiller som skal til, for mulig å treffe de beslutningstagere som snart bør våkne før det er for sent.
×
×
  • Opprett ny...