Gå til innhold

ziggy

Members
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ny snelle og nytt snøre i klasse 6. Kun prøvd 1 gong. 700kr inkludert frakt.
  2. Og opp igjen.. Kan byttes i Lamson-sneller til klasse 7 og oppover, rio skadi short, nextcast liner eller anna til laksefiskaren.
  3. Tja.. 1750 med bare backing. 2000 med valgfritt snøre..
  4. Guideline Lecie 12,6 #8/9 med ny ekstra bunndel. Strøken, men uten orginaltube Loop opti creek. (evnt. med Rio perception eller GL highwater #4) Strøken Loomis native run GLX 10' #7. God stand Loomis greased line GLX 14' #8/9 God stand Sage 4210 rød. Strøken Sage ZXL 490. God stand Selges eller byttes
  5. Kjør på! Det er mykje aktivitet fjorden for tida. Også ein del oppdrettslaks desverre. Send meg ei melding så kan det være at eg kan kome og helse på! Tusen takk til alle for flotte tilbakemeldingar.
  6. Full klaff i Gloppefjorden i dag! 3,6kg!
  7. Det er gode forhold for sjøaurefiske for tida. Faktisk så bra at eg må fylle opp flugeboksen til dette fisket. Kva type streamerkrokar brukar de, og kvar kjøper de desse?
  8. "Trenger" ny enhånds til laks og sjøørretfiske i elv. Hva legger dere på øverste hylle når det gjelder stang til dette fiske? Kom gjerne med snøreanbefalinger også..
  9. ziggy

    Myk firer

    Ups! Det er ordnet..
  10. ziggy

    Myk firer

    Tusen takk for gode tips og salgstilbud på pm. Spørsmål: Hvordan er DB Classic Western i forhold til Classic trout. Stemmer det at CW er noe stivere i toppen i forhold til CT?
  11. ziggy

    Myk firer

    Jeg angrer på at jeg solgte min Diamondback Classic trout. Kan noen anbefale meg stenger med lignende aksjon. Setter av et par lapper til innkjøp. Om det er noen så har noe liggende så er det bare å ta kontakt. Sigbjørn
  12. Jeg har et par vadebukser som lekker litt i sømmen i skrittet. Dette er i utgangspunktet ikke et problem da jeg sjelden vader så dypt. Men de få gangene jeg gjør det, er det heller lite behagelig i kaldt vann. Jeg prøvde meg på en petter smart: -fylte buksen med luft fra en kompressor, smurte på såpe og fant hullet. Prøvde så å lime buksen med superlim. Uansett: buksen lekker fortsatt. Er det noen som har forslag til hvilken type lim jeg skal bruke til dette? Vadebuksen er av type Scierra CC6.
  13. Er det noen spesielle modeller du har erfaringer med innenfor Fishpond? Jeg fant en modell som ser veldig bra ut: fishpond Waterdance Guide Pack
×
×
  • Opprett ny...