Gå til innhold

GAB

Members
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, jeg har bestemt meg for å selge alt bindeutstyret mitt. Ta en titt i tråden på Facebook som heter "Fluefiske - Kjøp, Salg, Bytte..." hvis du er interessert. Her er det mye utstyr, deriblant ganske mye "Staffan-materiale" som i dag er vanskelig å få tak i. Har prøvd å legge innen link her, men får det ikke til. Det er mange bilder og mye tekst, og det blir for mye jobb og poste samme tråd her. Velkommen til en kikk. Mvh GAB.
  2. Har ikke vært på forumet på lenge, så det er mulig jeg har gått glipp av noe....men hvor er det blitt av de eldre artiklene om buzzerfiske, gulrotflua, maurnymfer etc etc? Og hvor er filmsnuttene med Rune og Robban på tur? Har lett igjennom alt av artikler og får ikke treff ved søk...håper det bare er jeg som er klønete!
  3. Hvor er din beste fiskeplass?? Jeg har et sted som er helt utrolig forbasket bra. Det er faktisk helt særegent (akkurat som meg sjøl, litt mystisk liksom). Jeg går ut ifra at dere nesten dør etter å få vite hvor det er (alle vil vel vite hva JEG gjør, sant??) Men jeg sier det ikke, tjihi! Men dere da? Hvor er den beste plassen deres??
  4. Synes du treffer spiker`n på hodet både en og to ganger her. Hadde jeg kunnet fiske like mye som før så hadde jeg kanskje ikke brydd meg like mye om tapt fisk, men når man får noen få dagers fluefiske i året...livet er for kort til å drive å miste fisk, selv om den skal slippes ut igjen!
  5. Har samme erfaring som deg med mothakeløse kroker, Itte hackel. Eier ikke én flue på de krokene lenger. Trodde det var tilfeldig til å begynne med, men det kan jeg nå si at det ikke var. Så nå klemmer jeg ned mothaken på 102y og får flere fisk til håven. Jeg føler at jeg alltid har mista uforholdsmessig mye fisk men med mothakeløst var jeg ribba for all selvtillit, he he...
  6. Fin flue, og interessant det du skriver, Helge. Jeg er ingen stor fan av cdc men har ikke prøvd akkurat denne versjonen.
  7. GAB

    Fotball VM 2014

    Jeg lot meg overtale til å gi Suarez en sjanse forrige gang, men nå er det slutt. En mann som til de grader viser mangel på evne til å lære av sine feil fortjener ikke flere sjanser. Hva foregår i hodet på den mannen? Bite i VM, med millioner av tilskuere og kameraer overalt, og som et forbilde for så mange rundt omkring?? Kan nesten ikke tro det er sant...
  8. Hei Fredrik, jeg hadde god nytte av denne artikkelen da den ble lagt ut her: http://www.fluefiskesiden.no/maurnymfa/
  9. Var på tur igår....blir ikke den siste! Nesten like moro å se disse som å få fisk.
  10. Takker for det! Ble noen klekkere nå, så da er jeg i rute om det blir en tur snart.
  11. GAB

    Liverpool 13/14

    Dette hesteløpet begynner å bli litt for spennende...iallfall for oss i teten
  12. GAB

    Liverpool 13/14

    "Lykke til" ikveld, scums
×
×
  • Opprett ny...