Jump to content

Fjellfiskeren Bergen

Members
 • Posts

  1426
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freeimagehosting.net/uploads/533ed7a3d3.gif

Recent Profile Visitors

1353 profile views
 1. Hvordan ser stangen ut har du bilde? 

 2. Hei Olof 

  jim her

  lurte på disse snørene her 

  Airflo Streamer Max WF5. 350,

  Airflo 40+ WF6. Fast Intermidiet. 350,-

  Airflo 40+ WF6 S3. 350,-

   

  er de mye brukt?

  mvh

  jim are 

  1. Olof Lilja

   Olof Lilja

   Hei Jim

    

   Hvor fant du dette? Dessverre er dem solgt allerede. Må finne og slette annonsen.

   Beklager dette.

    

   Hilsen

   Olof

 3. Kanskje bytte mot en sage vxp #5 custom bygget pen
 4. Nå kan også dette vassdraget også bli lagt i rør en skikkelig naturperle av de sjeldne Alt for billig strøm.
 5. Har Loop gått på dunken eller sluttet å produsere dette snøret? litt info hadde vært topp.
 6. Som tittelen sier jeg ønsker meg en alpinbriller som er bred + stor finnest det XL ? noen som har peiling på dette? det har ikke jeg.... pris rundt 500 max 700kr dette er en julegave til meg selv fra sjefen:-)
 7. Etter trinnene å bedømme er det mulig at han faktisk har trent Riverdance
 8. Jeg har arvet en god del milioner av en gammel kjenning har dere noen forslag til hva jeg skal bruke pengene til? tenkte at jeg sku invitere alle Fluefiskesidens medlemmer til et skikkelig haraball på creta eller reise til Kola med mygghåv og fange insekter?
 9. Har vurdert etter trykk frå damo at jeg selger alt fluefiske utstyr, muligens ikke Lidl stangen da den har en Ern på 6,15432 samt Moi bøy og tøy samt stuede komodebein inklusiv forkjølelse med et aldri så lite snev av snellefett (Obs) den gamle typen fra før Herbjørn Sørebø sin tid, som forøvrig lukter litt som kannabis...også hørt rykter fra temmelig upålitelig hold at han som ga liv til denne stanga også var fjøsrøkter. Men til spørsmålet bør jeg beholde den?
 10. Snakkes alltid om rivercred her inne, men saken er den at jeg har rett på rivercred i elven jeg fisker i men.... Det er kun jeg som fisker der, betyr det at jeg kan risikere at jeg aldri kan få riverdance mener rivercred? Litt redd for at jeg går hen i historien som en som aldri fikk det han hadde krav på hvis dere skjønner?
 11. Hadde noen merket med blind for øynene om du kjørte Bmw,Audi eller skoda? He he sorry for avsporing
 12. En blir nesten litt trist innvendig utrolig at alt skal dreie seg om penger i denne verden men vi er jo alle en del av det...
 13. Ron Rhompson er ikke og kimse av de lager helt greie stenger de også:-) thj har rundt 40 stenger og de koster ikke mer enn 120 000 til sammen fordi han ikke skjønner vitsen med disse premium stengene..he.he.. Er rimelig sikker på om jeg hadde en Artisan stang til 13000 så hadde jeg allikevel ligget langt unna de fleste sitt budsjett her inne.. Synes at Syden turer også er noe tull men pengene skal brukes på noe...Har jeg dårlig samvittighet? Neiiiiii[emoji1]
 14. Karbon er dyrt, men så er det også en super liten nisje greie for særinger også da:-) Når det gjelder sykler, så er vel det ikke en nisje ting bare ta en titt på kineserna der sykler dem alle saman. Synest ikke stenger er så dyre i grunn da du trenger bare en ikke 10;-)
 15. Rio sitt Perception er et knall snøre likte det faktisk bedre en Evotech 100 snøret
×
×
 • Create New...