Gå til innhold

Outis

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Outis

    Snøresmøring..

    har prøvd noen snøresmøremidler, men ikke funnet noe optimalt. FIkk høre av en at enkelte brukte motorvask???!!! og at dette var bra greier. Noen som har erfaring med det?
  2. Outis

    Bessheim

    Råkåvatnet i Sjodalen??? Aldri hørt om. Er du sikker på det? Er ikke det mot Finndalen?
  3. Det er dette som skiller fluefiske fra slukfiske - og som etter min mening gjør det så fascinerende. Det er ikke bare å kaste ut en panther martin og håpe det beste. Fluefiske er komplekst, og mye av det handler om insektslære og presentasjon - og ikke minst erfaring. Jeg tør påstå at ingen blir ferdig utlært i fluefiske. Det som funker en dag, trenger ikke være bankers neste. Få oversikt over de viktigste artene som klekker i løpet av sesongen og studer vakmønstre og insektsliv. Etter hvert kommer det en erfaring som gjør at du får en viss peiling på hva som foregår. Det er ingen snarvei til å bli en dyktig fluefisker.
  4. Fryktelig spennende - og sykt irriterende. Helt til du løser koden, vil jeg tro. Det klarte ikke jeg. Men får prøve en annen gang.
  5. Tja, det var vel det jeg gjorde da såvidt fikk føling med en av dem. Sæææææær fisk dette. Vanskelig å beregne hvor stimen dukker opp. Jeg satt i båt. Bare pes. Nei, takke meg til aure
  6. Helst omvendt, vel? "Flotøren" ytterst, ei diger vårflue eller noe, så to buzzere f.eks.. Da blir det jo litt som flue og dupp, he-he
  7. Fikk et lite hogg på en spinkel mørkebrun nymfe. Det var det nærmeste jeg kom buzzere. Hvordan fiskes de? Dead drift? Flere på fortommen?
  8. Vært på et fjellvann, ca 800 moh i kveld. Røya gikk i stim og plukket noe i overflaten, antagelig myggpupper. Har ikke så stor erfaring med røyefiske, så dette ble frustrerende greier. Hadde på en på ei lita nymfe etter å ha lagt den like foran stimen. Men det var alt. Fryktelig vanskelig - så her trenger jeg tips. Noen som kan dele erfaringer - og løsninger?
  9. Trodde du var fyllesjuk fortsatt.... Bare en kjapp tur midt på dagen. Ble overraska, gutt. Ringer neste gang
  10. Fanken meg døgnflueklekking i Lågen ved Kvam i dag. Ved 12-tida var det faktisk brukpar klekking - og bra med vak. Fikk tre ørrett og fem harr. Pågikk ca. en time, så dalte aktiviteten. Er vel rhodani som klekker først, eller? Synes nå det var tidlig.
  11. Dæven. Håpløst å spørre hvor dette var hen, sikkert...
  12. Har du abdisert fra harrtronen nå, kongen? Ser du har forandret tittel...
  13. Det er vel ingen som sender inn vadere for å reparere pinholes? Det fikser jeg da jammen sjøl. Flott guide på Simms sine egne hjemmesider også.
  14. KJøpte forresten Patagonia sticky rubber sko i forrige uke. Noen investeringer må til. Vel, skoa er konge. Lette som fy og gode å gå i. Anbefales.
  15. Er ikke redd for det, gitt. Har hatt G3 guide i seks år nå. Først nå den begynner å lekke
×
×
  • Opprett ny...