Gå til innhold

Anders M

Members
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral
  1. Hei trenger bilde jeg kan bruke av:1 farget gytevandrer,2:blank,tynn utgytt sjøørret send gjerne pm. Anders ps gjerne bilde av bare fisken.
  2. Den var bred over ryggen, drømmefisk,gratulerer. her er min eneste i år,
  3. Takk:) får høre med de
  4. Er det bare http://nfisk.no/som har Redington?har 2 stk favorittstenger med samme ødelagt del,dog ingen kvittering eller garantikort.CPS#7
  5. Er vel det samme hvert år,rundt påsketider og fullmåne at man håper og oppleve en sverming,men de få gangene det har klaffet har det vært mye torsk og flyndre og få,men gjerne en større sjøørret også.Svermingene jeg har sett er av den store blålilla typen,midten av april gjerne og på dypere vann eller rundt store steiner/tang.De fineste sjøørretene jeg har fått på våren har hatt Fjæremark i seg,eller de små orange/lyse.Så børstemark på 20 cm i dag (blålilla) men fisken gikk og vaket på 3-4cm olivengrønne.Endelig normal vannstand,
  6. Hei,har vært ute etter abboren endel tidlige morgener siste tiden,fått 3 på land men har mistet 4-5 til +følgefisk. Beste tiden for meg har vært på flo sjø før sola kommer opp,tidvis ekstreme mengder sild men abborene jeg har åpnet har spist krabber/strandreker.Alle tok på hvit-rosa-oliven teppesild i Telemark/Vestfold. Disse 3 er blitt satt pris på som middag.
  7. Pen fisk ja, grattis hva tok den på?
  8. Det var en råpen sjøørret Grattis
  9. Min fineste hittil i år,ca 1,3 på caddis på natta,Telemark cnr
  10. Hadde jeg fått flere så hadde jeg satt de tilbake,
  11. Hei,var ute med Per fiskern i kveld,fikk en hver,1,1 og 1kg
  12. Ute i bellyen i ettermiddag nye områder for meg,ble da en på 830g,årets første for meg,gøy og finne den på nye steder tok en blue sandeel,på ca 2meters dyp.Godt og kjenne skikkelig hogg igjen.
×
×
  • Opprett ny...