Gå til innhold

Vangen

Members
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for alle svar Det var deilig å få avkrefta min sinnsyke påstand! Stemmer at det er ganske så varmt i vannet her nå. Men insekter er heller ikke å se. Fisker på ca 1000-1100 moh. Knut S for meg har det vært stikk motsatt. Forlot fjellet for ca 3-4 uker siden hvor det var sinnsyke tilstander. Over 15-16 grader er det nok definitivt Staffan. Nei, jeg stoler på dere jeg gutta å satser på at det bedrer seg de siste dagene av ferien Skitt fiske alle sammen!
  2. hadde samme problem og brukte kjedespray til sykkel. Fungerte veldig bra Om dette er bra eller ikke for stanga vet jeg ikke, men stanga fungerer da enda
  3. Har nå travet i fjellet siden lørdag formiddag, og jeg sitter nå her å funderer for meg selv.. Er sesongen slutt for i år på fjellet? Jeg ser ikke et insekt av betydning, nesten ikke vak, ikke engang en mygg! Jo, forresten, noen få mygg. Har ikke fått en fisk av betydning på 4 dager. Hadde jeg vært her før, og visst at det var både mye og stor fisk her, så ville jeg trodd det var fisketomt. Min teori: Våren kom tidlig på fjellet i år, og alt av klekkinger av betydning er forlengst over. Noen andre teorier? Planen var å være her ut uka, men vurderer å avslutte turen tidlig. Til info snakker vi på Østlandet i nærheten av Norefjell.
  4. vannvittig kul snutt! hopp lett over det sure oppgulpet lenger opp i tråden!
  5. For de vrange...? For NOEN er kanskje det å ikke få fisk en bomtur. Mens for MEG, og iallefall NOEN andre, er det ikke bomtur selv om man ikke får fisk... haha! nå er du vrang!
  6. For å spesifisere for de vrange så regner jeg med at hunken mente definisjonen var bomtur = de gangene du har vært på tur og har slengt snøret i vannet uten å få fisk Selv har jeg hatt to dagsturer i år og fått fisk på en(1000 moh :O ) men sett over en hel sesong er det ikke irriterende ofte
  7. Vangen

    Nye FFS

    Kan ikke si noe annet enn at det nye designet ser vannvittig bra ut! Å den klekkedatabasen er sweeet Eirik
  8. Vangen

    Når ta ferie?

    hvorfor fortest mulig vekk fra østlandet? ??? ikke så veldig langt unna det jeg hadde tenkt det der! foreløpig plan var to siste i juni og to siste i juli+første i august... tenkte også å ta noen dager i sør trøndelag, noen tips om når det kan være fint å dra dit? langhelger må til !!
  9. Vangen

    Når ta ferie?

    Hvis du skulle ta deg 5 uker ferie i sommer for å fiske(trenger ikke være sammenhengende), hvem uker ville du tatt ferie da? Hvis du hypotetisk sett skulle fiske på østlandet? :o
  10. Vangen

    nyttige filmer

    Gå inn på http://www.airflofishing.com og klikk på linken "Videos" øverst på siden
  11. å dæven det var et stemningsfullt bilde!! Liker!
  12. Jeg er ikke skrivekyndig nok til å klare å beskrive det med ord...............
  13. Jeg kommer i alle fall aldri til å handle på Prima etter å ha lest denne tråden.. den er legitim nok for meg, og det finnes nok av alternativer..
  14. Vangen

    Tenker igjen...

    Profilerte fluefiskere profilerer seg jo selv med hensikt.. Det er ingen som blir profilerte bare av å være jævlig god til å fiske.. man må bevisst jobbe mot dette..
×
×
  • Opprett ny...