Gå til innhold

dilla

Members
  • Innlegg

    1 030
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

dilla vant dagen sist 21. april 2014

dilla hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. dilla

    sage one en hånds

    hei! har en sage one #5 9 fot, som jeg gjerne skulle ha byttet til en sage one #4 9 fot. noen der ute som er interessert?
  2. kjøp deg airflo superdri elite, eller airflo superdri xceed. tro meg når jeg sier at du vil ikke angre deg.
  3. jeg kjøpte også linene mine fra taimen. du må nok beregne moms, men skit samma. begge de linene har jeg, og de er skitgode. rart at ikke flere bruker de. trolig det beste jeg har vært borti. fantastisk god gli i disse snørene.
  4. leste at du bestilte fra danmark, men tenkte mer på hvilken nettbutikk.
  5. hvor bestilte du fra, dryhunter?
  6. hvor kan man bestille vision håver?
  7. mengder av marginata igår i nordmarka, på ca 300 MOH. tror sjelden jeg har sett så mye på en gang. med en gang sola tittet frem og vinden løya litt, så poppet det fram store mengder med marginataer. fisken var delvis oppmerksom på hva som foregikk. fikk en tjukkas på ca 650g på en klekker. mista også flere på både klekker og duns.
  8. jeg MÅ ikke bruke delene om hverandre, men hadde vært artig om det gikk. da har jeg liksom reservedeler hvis noe skulle gå skeis over åra. ingen av stengene er mine som første eier, så garantien går ut for min del. har snakket med flyfish europe, og de skulle ha 2000 spenn for å fikse stangtuppen. da takket jeg høflig nei, for det er i meste laget for en ny tupp syntes jeg. sikkert mange her inne som ikke er enig med meg ang det, men jeg ordnet meg heller en "ny" stang til omtrent samme pris. evt om noen skulle ha interesse for å kjøpe den ene stangen med "redigert" topp, så er det alltids mulig å komme fram til en god deal der. i verste fall så har jeg en back up stang som er fullt fiskbar.
  9. jeg har to scott s4 stenger i klasse 4. begge er 9 fot. greia er at tuppen på den ene ødelagt. ca 5cm av toppen er knekt, men jeg har skjøtet på den ytterste ringen, så stanga er bare 5 cm kortere enn vanlig,og kan fortsatt fiskes med. det jeg lurer på er om det går an å bruke de forskjellige delene på begge stengene sammen. altså om man kan blande delene fra to stenger. noen som vet om dette funker, eller er stengene laget slik at hver enkelt del kun passer med de andre delene som fulgte med i den opprinnelige stanga? noen som vet?
  10. hahaha, du får si hva du vil, lillevann, men det er min mening. du kan ikke kalle det dårlig veiledning. karen er ute en fiskestang, ikke en kastestang. method er stiv, og vil garantert skaffe bård mer problemer og frustrasjon enn lykke. det skal tross alt være gøy å fiske, og gøy å kjøre fisk på stanga. som det sies så trenger man å være veldig presis på kastinga med en slik stang, og da skal du ha ganske peil på hva du driver med. det virker som han er ute etter en mellomting, og da vil radian eller evt one være bedre alternativer.
  11. jeg har en sage one i klasse 5. den er stiv. såpass stiv at jeg ordnet meg en g.loomis streamdance glx hls, i klasse 5. den er så mye smoothere å kaste med. one stanga blir enten solgt eller back up stang til å ha med på fjellet e.l. en kamerat av meg har en scott radian i klasse 4. prøvde den idag med et guideline experience snøre. det var en fin opplevelse. har ikke prøvd radian i klasse 5, men det virker som det er mer følelse i den kontra sage one, ihvertfall i klasse 4. method burde du holde deg unna. det er seriøst en kjepp. du kan ikke fiske med noe sånt, bare kaste langt.
  12. dilla

    SA sharkwave!

    bumper denne litt. noen som vil dele erfaringer på dette snøret? er veldig int i å teste det ut, men usikker på hvilken variant jeg burde gå for. trout eller gpx. traff en fyr i marka for noen uker siden som mente at SA hadde gjort noe rart med taperinga på trout varianten av snøret, slik at det ikke funket like bra som tidligere utgaver av sharkskin trout. ikke vet jeg, har jo ikke testa sharkwave. snøret skal forøvrig brukes på stenger som scott s4, z-axis, streamdance glx og muligens en sage one. forholdsvis kjappe stenger, men ikke kjepper. one stanga er kanskje unntaket, den er stiv. vurderer et #6 snøre til den.
  13. greit nok. jeg ser den, men måtte jo bare høre
  14. har du brukt dette på tørrfluer eller streamere?
  15. dette er et veldig bra snøre. har brukt det i klasse 5 mye iår, og det virker lovende. flyter godt, glir bra, trenger sjeldent smøring. nettopp fått ett i klasse 4 også. anbefales.
×
×
  • Opprett ny...