Gå til innhold

ecke

Members
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ecke

  1. ecke

    Lemenår 2011

    Onkeln min jobbet før i Länsstyrelsen i nordre Sverige. De prøvefisket med garn i masse vann i Västerbottensfjällen. Han fortalte att i det ene vannet hade all fisken fra ett garn lemmel i magen :o. Tenk det, lemmeltåget går over vannet og fisken vaker ;D.
  2. Hei. Jeg er ingen expert på dette men jeg har fisket noen sesonger nå og har fåt noen fisk. Når jeg begynte så telte jeg typ 3 korte ett stopp3 sek osv. Men ettervært så begynte jeg og trekke in litt mer uregelmessig, leke litt med snøret, med litt pauser innimellom. Jeg føler at fisken har vært litt mere intressert når jeg har variert intrekket. Vet ikke om det finnes noen gyllen regel, sikkert mange forskjellige meninger der. Men det er klart at det varierer sikkert fra flue til flue. Man skal vel kanske ha litt mere fart på en fiskimitation æn en reke eller børstis. Se igjennom den store sjøørret tråden til Toggi, der finner du helt sykt mange bra tips. Se speciellt på de første sidene. Det finnes sikkert noen her inne som kan utdype mye mye mere, dette var litt av min lille erfaring. Mvh Erik
  3. Håper det har løsnet da. Har en kompis som fiskede i Strömstads området i helgen under premieren. Det var 16 stk som bodde på campen, INGEN fisk i helgen. Var visst kallt i vannet. Men nå har det jo vært litt varmere så det burde braka løs nå. Lykke til
  4. http://www.prima-villmark.no/fluestenger/slate/light-weight/slate-light-weight-10ft-7 Den stanga er knallbra, det er ett bra tilbud. Finnes vel i klass 6 også såklart, så ikke at det var klass 6 du skulle ha
  5. ecke

    Sene valg

    Hei! Jeg har brukt SA Air cel i 3 sesonger nå, og bruker en billig stang #5. Nå føler jeg at jeg begynner og kaste fine og lange kast med den, men ikke minst med bra presentation av flua. Det er ett snøre jeg varmt rekommenderer.
  6. Genialt!! Takker og bukker
  7. Hei. Er helt fersk på dette med flere fluer på fortommen . Noen som har en beskrivelse på knuter till ophengerflua. Takk! /Erik
  8. Hej. Jeg har fått mest fisk på lysgrønn Deciever og orange jiggy. Jeg tenker ikke over så mye hvordan jeg tar de in, prøver bare å ha god fart på flua med stopp her og der. Lykke til
  9. Tjena. Skit i kabeln och kjøp en minnekortleser som kortet passer i istället, det gjorde jeg til min Casio. På Clas Ohlsson kanske... Takk alle sammen for mye bra info, tips å grejjer i denne tråden... har fått masse inspiration herfra.
  10. Hej. Kjøpte samme pakke før 1 år siden, men med andre sko til. Jeg har ikke så mye erfaring med vadere men jeg er veldigt førnøyd med buksene, funker bra i sjøen i kaldt vann og på sommeren i varmen. Men jakka derimot, den funket helt fint frem til første fisketuren i skikkelig regn. Fisket et par timer i regnet og jakka blev veldig tung og våt, den tok laang tid å tørke. Det er min erfaring i alle fall. Impregneringen som storfemti nevner er sikkert ikke dumt at teste.
  11. Her er seneste ukas resultat... Skall testes i Oslofjorden imorrn [attachthumb=1]
  12. Idag kjøpte jeg en Slate eLite #3 stang for 1599kr og en eLite snelle klasse 3/4 for 799kr ;D Koster vanligtvis nesten 6000kr kjøpte det på Prima villmarksliv, på lagerrydding. Nå gleder jeg meg til myggfisket i vår.
  13. ojoj vilka fine reker Robban :) det er veldigt inspirerende at se på fluene dine....
  14. Takkertakker..... Jag sleit med rekerne i to dager, trodde jeg skulle kaste hele skiten ut gjenom vinduet >. Men så igår løsnet det litt. Takk for det rådet, det ska jeg teste. Antar at du mener på clousern. Jeg såg en film på youtube der de gjorde sån. Den loppen ser jækla giftig ut. vad er det der kobberfargede som er rundt.?
  15. Takkar grabbar. Får se hur det går med litt mer avanserte fluer :-\ da blir det nok mye banning. Jeg ska skaffe materialer til zonker og wolly bugger og teste... Trenger noen gode fluer til nattfiske. mvh Erik.
  16. Tenkte jeg skulle legge in bilder på mine første fluer som jeg selv har bundet. Jeg har bare bundet i ca 1 uke nå, har bundet Jiggy, Clouser og et par reker. Jeg gleder meg til at teste dem i sjøen om 2 uker. Det er otrolig inspirerende at se på fluerne på denne tråden. Rekerne har jeg ikke fortynget på noen måte så jeg vet ikke hvordan de går i vannet.
  17. ecke

    Bra film om fluekasting.

    Har akkurat bestillt Kasteteknikk 1 og 2 av Mel krieger ;D Takk for tipsene.
  18. ecke

    Bra film om fluekasting.

    Her var det mye bra svar å få, takk allesammen. Hehe , ser det nå, det var ikke medvetet.
  19. ecke

    Bra film om fluekasting.

    Heisann. Jeg lurte på om noen kan anbefale en film om fluekasting. Jeg har sett at det finnes en som heter Rett linje, den skall vel vare ganske bra. Jeg kaster hyffsat langt, men langt fra alle kast blir bra. Jeg må f.ex lære meg dubbeltrekk . Takk. Mvh Erik.
  20. Hejsan. Hvordan legger man in profilbilde? Jeg har lett overalt føles det som. Takk. Mvh Erik.
×
×
  • Opprett ny...