Gå til innhold

larssc

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Du kan jo forsøke om du finner noen plasser her: http://www.fishinspain.com/regiones/
  2. La Manga - Ser at det er noen gamle tråder om fiske i Spania...nærmere bestemt La Manga . Har selv booket sommerferien der nede...La Manga strip.....like ved Båthavna Tomas Maestre / hevebrua Er det noen som kan dele noen erfaringer, fluer, morgen kveldsfiske og evt. hvilke plasser som det er tatt fisk på, så nøyaktig som mulig... Hvile fisker tas det.. Etter det jeg har lest er det nødvendig med fiskekort..hvor kjøpes dette evt.kan dette gjøres på forhånd hjemmefra... Takker for tips....
  3. Jeg bruker mye Panasonic 14mm f/2.5...eller 17mm f/2.5 er veldig lite...kan henge rundt halsen mens du fisker. Kjøpte 14mm til under 1000,- på ebay.com Ellers så vil jeg anbefale Olympus 45mm f/1.8...
  4. Da vil jeg anbefale et brukt Olympus OM-D E-M5....dette er et kamera som er bygget for møkkavær. Sjekk tester på youtube.com.....de tømmer vann over kameraet. Dette bruker micro four thirds, (m4/3) fatning, dette brukes også av Panasonic. Mange merker lager m4/3 objektiver. Kameraet koster nytt endel over ditt forslag, men sjekk på www.foto.no sitt brukt forum. Tar veldig gode bilder...og er lettere og mindre en vanlig speilrefleks. ;-)
  5. Først...jeg er ingen ekspert.... Sjekket litt på www.dpreview.com Her er det alleverdens info om foto...og enda mere. Tror jeg fant linsen som du refererer til....ser ikke ut til at den har Optical Stabilizer (stabilisator i linsa) og Hyper Sonic Motor (raskere autofokus...som du ikke trenger da). men det betyr ikke noe da jeg mener at Pentax har stabilisatoren i kamerahuset. http://www.dpreview.com/products/sigma/lenses/sigma_105_2p8_macro Ser at linsen nå er solgt.....til deg.....sikkert en god linse for den prisen.
  6. Var ute en tur i går morges...her på vestlandet...og ;D ;D. Så mange store HA på 2kg+ hadde flere etter flua, men ingen ville ta. To av gangene var det 3 HA etter samme flua.....de ville ikke ta skikkelig, de bare snuste på flua. Kan hende at de var ferdige med morgenjakten da jeg ikke var ute før i 8 tiden. Det var også endel Horngjel....litt lyr og bare en makrelljævel. Fikk forresten en SØ på 300gr..feit og fin...2 lus. Får håpe kona gir med muligheten i helgen...da blir det BASSETUR kl 05.00....
  7. Har tatt turen fra vestlandet....hvor jeg vær med da fly-fish fikk sin lille HA på 2,7kg...og havnet med campingvogna i Grimstad... så nå får jeg prøve etter HA eller SØ her nede...kanskje på Hove? Er det noen som får noe i området?. Dersom det er noen som vil ha noen med på en tur i Grimstad..Arendal området i løpet av neste uke kan de sende meg en mail.....så får jeg sikkert lov av kona å fiske en dag..he he. Blir nok en morgen tur etter HA til Hove dersom barometeret stiger litt.
  8. Satte ny pers på knurr.. på flue . Over 600g Ca 2.7 på HA i dag VEL VEL han e noe småtøff i språket sitt han ......... det ble nå noe som ikke var så stort også.....det er ikke størrelsen det kommer an på... JODA fisken var fin den...
  9. Satte ny pers på knurr.. på flue . Over 600g Ca 2.7 på HA i dag VEL VEL han e noe småtøff i språket sitt han ......... det ble nå noe som ikke var så stort også.....det er ikke størrelsen det kommer an på...
  10. Ja nå må våren komme til oss vestpå.....har ikke opplevd maken på lang vinter. I går såg jeg et Vipepar ut i Førresfjorden ....og da må vel våren være på vei. .....men ingen fisk hverken der eller andre plasser.
  11. Skal på campingtur til Grimstad (Moysand) om noen dager... i det skittværet. Satser på å få ladet fluestanga unsett vær.. så litt hjelp er nødvendig Er det noen som kan gi meg noen tips om Sjøørretplasser evt. finnes det havabbor i området? Er det evt Gjedde eller noe annet som biter på flue... og hvor? Hadde vært gøy å prøve noe annet en det vi har på vestlandet... stort sett bare HA.
  12. Det ser nok ut til at jeg vil kjøpe meg et "klart" intermediate snøre, og kanskje et SA Stillwater som anbefalt i forumet. Men hva med Scientific Angler Wet Cel Intermediate Clear Lake eller Rio Outbond. Ønsker primært et snøre som er holdbart og med en skyteline som ikke er alt for tykk eller krøller seg. Tips hvor man kan få kjøpt SA snøre billig?
  13. Har brukt endel krympestrømper.. ikke til fiske men mitt råd kan kanskje hjelpe da jeg har hatt det samme problemet. Hvis du holder lighteren under strømpen går det rett til helsike med en gang. Hold lighteren på oversiden av strømpen/røret..... da er det letter å regulere varmen.... bruk litt tid.
  14. Ok .. litt kjapp i avtrekkeren jeg også, kunne nok forklart meg bedre kanskje. Ser alt for mange som kommer med kommentarer på andre innlegg på noe helt annet en det som det blir spurt om. Jeg har/bestillt denne stanga.... så hvis noen har prøvd den og funnet ut hvilken line som fungerer best ville vært fint om dere delte erfaringen med meg slik at det ikke blir så mage bomkjøp av snører før jeg finner det rette. Jeg vil trenge et intermediate snøre og et flytesnøre. Hvis jeg finner ut at dette ikke er noe stang... vel da får jeg resirkulere den i forumet "til salgs" og finne på noe annet.
  15. Takker for gode råd fra et par av dere... kjempeflott, og flere må gjerne legge inn erfaringer. Men til de av dere som stiller tvil til en 10 foter.... pigg av for helsike...kan dere ikke lese, gå og fisk. Jeg spør om råd på denne stanga... ikke med masse tull.
×
×
  • Opprett ny...