Gå til innhold

tajo

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vi har bestilt hytte på Unset (Kilbua) og håper på fine dager i pinsen. Kan vi håpe på noe vakaktivitet?
  2. Vi hadde tenkt å prøve Unsetåa tidlig i juni i år. Kan noen komme med noen tips? Har aldri fisket der, men ser jo ut som en flott plass. Noen som vet noe om snømengde og når vi evnt kan regne med flom? Insektliv/fluemønster?
  3. tajo

    Island 2012

    Da er vi tilbake etter nok en fantastisk tur til Island! Legger ved noen få bilder fra min iPhone! http://www.flickr.com/photos/82285385@N08/with/7533806952/#photo_7533806952
  4. tajo

    Island 2012

    Gleder meg til rapport! Vi var i Reykjadalsa i fjor, men Litlaa er ny for oss!
  5. Funker tydeligvis bra http://www.f-b.no/nyheter/tre-menn-politianmeldt-for-ulovlig-orretfiske-1.7170440
  6. tajo

    Island 2012

    Skal for tredje året reise til Island i juli 2012. Vi skal til Reykjadalsa og Litlaa' nord på Island. Noen som har erfaringer? Derifra eller fra andre steder på øya fra denne sesongen.
  7. tajo

    Island 2011

    Enig Frode! Suveren tur! Ikke mer enn 11 mnd til neste gang. Vedlegget er for meg umulig å åpne... Her må det ha skjedd noe rart?
  8. Noen som kan fortelle hva vi kan forvente: http://www.flyfishingfilmfestival.eu/ http://www.etickets.to/buy/?e=5514 Håper det blir mye fra Island!
  9. Mygg ala Griffith Gnat og Palmer # 16-22 Vårfluer (Og streamers da...) Fisk liggende! ;-)
  10. Regnet nesten med at noen ville kritisere C&R på min livs fisk. Jeg er helt enig at fisken synes det er leit å bli dratt etter kjeften i mange minutter av en skarp krok, for så å bli tatt opp av sitt rette element for å bli fotografert. Dette er helt sikkert traumatisk for en fisk. Men jeg innrømmer det - jeg fisker for moro skyld! Jeg er en sportfisker. Jeg spiser stort sett annen mat enn selvfanget fisk. Hadde jeg tenkt mer på fisken enn meg selv, så hadde jeg selvfølgelig aldri fisket - for så å slippe den ut. Jeg velger å ikke legge så mange menneskelige egenskaper til en fisk. Jeg er såpass egoistisk at jeg lar min egen interesse/glede over å fiske, gå på bekostning av fiskens lidelse. C&Ren kunne selvfølgelig vært gjort raskere, men jeg ble revet med og gleden var for massiv. Fisken var stor og mer hardfør enn mindre fisk - og som du ser raser den ut i sitt rette element etter 1 - 2 sekunder. Det er dumt jeg ikke kunne spurt fisken; Vil du ut igjen eller skal jeg spise deg! Men jeg velger å tro at den ville ut igjen. Håper noen andre får muligheten til å fiske den opp (og slippe den ut igjen) neste år! Da veier den 3,6 kg!
  11. Har laget en film fra Minnivallalækur, Island juli 2010. Gode minner!
  12. Hei Har bestilt tur, opphold og guide på Bornholm nå i uke 8/2010. De har selvfølgelig også hatt en hard vinter med vanntemperatur mellom 1 og 2 grader Er det noe vits å reise eller har all fisk forsvunnet fra kysten? Noen erfaringer med veldig kaldt vann og Bornholm?
  13. Suverent! Magne og jeg er med. Tore André
  14. Hva menes? Ser i alle fall lekkert ut. Har noen sett de/prøvd de? http://www.z-reels.de/home.html http://www.fliegenfischer-forum.de/zreels.html
  15. Da har trådstarter fått prøvd juvelen og etter et par nølende kast, begynte buktene å bli trangere og trangere. Kjemperespons i stanga. Den virker faktisk "lett", mer som en 6er stang å holde i, men med en god rygg.
×
×
  • Opprett ny...