Gå til innhold

RoyP

Members
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Man ser nok helst at det er medlemmer som bruker tilbudet. Men medlemsskapet vil nok ikke på noen måte knuse noens familieøkonomi, da det koster kun 300 kr i året for hovedmedlemmer.
  2. Trondheim Sportsfiskere har både bindekvelder og kastetrening i hall i vinter. Fluebinding er hver 14. dag, første kveld mandag 28. oktober. Kastetrening i Trondheim Spektrum, fredager mellom kl 21 og 23. Det avholdes medlemsmøter i høst/vinter/vår, med foredrag. Første møte blir 24. oktober. Du er hjertelig velkommen til å bli medlem. Se www.trondheimsportsfiskere.org (siden er ikke helt opp til dato, men du finner mer info der, iallefall).
  3. Takk, Andrè. DVD er i bestilling, og jeg gleder meg vilt til å se den!
  4. Denne kunne jeg absolutt ha tenkt meg å eie! Noen som vet om den er å få skaffet i Trondheimsområdet? Andrè?
  5. Dette var virkelig en inspirasjon, Henning! Takk for flott instruksjon. PS. "Tyggen" gjorde ikke meg noe.
  6. Et postkort fra eller til i disse Juletider... Postkort sendt, dette støtter jeg!
  7. Vel, du må iallefall komme deg ovenfor Nedre Leirfoss. Så da må det vel enten bli buss i retning Kroppanmarka/Sjetnemarka, for å fiske mellom Øvre og Nedre Leirfoss (Men jeg ser ikke bort fra at elva står såpass stille der at det er islagt. Noen som vet?), eller så må du i retning Klæbu. Du kan fiske ved Tillerbrua uten å løse kort. Skal du fiske ovenfor Kambrua (grense Trondheim/Klæbu), så må du løse fiskekort fra Klæbu grunneierlag (Texaco'n i Klæbu selger disse).
  8. Tja, bor rett ved Nidelva jeg også, og tar meg selv i å speide etter vak allerede nå... Var vakkert der nede ved bredden i dag, men det ser fryktelig stille ut. Det fine med Nidelva er jo at den er åpen stort sett hele året, selv om denne vinteren nok har islagt elva oftere enn på mange vintre - iallefall litt opp i vassdraget. Men hvorfor ikke gjøre et forsøk? Tipper du må ned for å finne fisken, men den bør være der. Har stått på isen ved Nidelva og pælmet flue 1. april før (og fått fisk), og det er jo tross alt bare en måned til. Ta en tur da, og gi oss en liten rapport. Skitt fiske!
  9. Fiskelysten ble ikke akkurat mindre av å se dette! ;D
  10. Veldig grei oppsummering, André. Selv sverger jeg i utgangspunktet til PC og Linux, men besitter en Macbook Pro - og jeg er ikke i tvil: Den gjengir fargene klart bedre enn alle PC'ene jeg har.
  11. Jepp, absolutt! Tok med kona til fluefiskegodsakbutikken jeg også, og hun sklei glatt inn i et par rimelige vadebukser fra Loop. (Vi er skilt nå, men det ha'kke noe med fluefiske å gjøre. Det er heeelt trygt å ta dama med i godtebutikken. Æresord!)
  12. RoyP

    Oppsett i felten

    Jeg er vel egentlig på eksperimentstadiet ennå. Begynte med vest, men syntes lommene var litt store (Loop sin vest, med to store lommer i front). Sikkert på grunn av at jeg har altfor mye i dem. Men på grunn av dette, så skaffet jeg meg en fishpond chestpack som jeg brukte sist sommer. Blir liksom ikke helt fortrolig med den heller, den blir litt balete under fiske. Så jeg tipper at vesten vinner til syvende og sist, og blir den løsningen som jeg går for i kommende sesong. Ute i elva har jeg med meg i vesten eller chestpack'en: et par Lamar (doble) fluebokser, klipper, "kirurgtang", tørrfluepulver, mud, tørrflue-gel, smøring for fluesnøre, saueskinnskloss for smøring av snøre (jeg smører snøre på innsveiv, flere ganger under fisket), fiskekort, myggnett (har aldri brukt det), og sikkert noe annet krimskrams også - som jeg ikke kommer på i farten. Har absolutt potensiale for å forenkle oppakningen. Edit: Selvfølgelig har jeg alltid håven hengende på ryggen (magnetfeste).
  13. Man kan si hva man vil, men fiskelysten ble ikke ødelagt av programmet! Hallingdal? - Ok, så ikke avskrekkende ut...
×
×
  • Opprett ny...