Gå til innhold

Fiske-Lise

Members
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kanskje enklest å bare møtes til en øl på kvelden? Kanskje flest blir med da?
  2. For meg passer det isåfall best den 17., men blir vel med selv om det blir den 10. (men mulig jeg er i en noe redusert tilstand..) Hvor hadde du tenkt at 10 stk skulle fiske henne? Fosen? hyttetur?
  3. Høres bra ut. Men de har fått inn mye godt øl på den gode nabo å altså..
  4. Noen som har lyst til å møtes til en øl eller to i september en gang og fortelle skrøner fra sommerfisket? (Jeg har hvertfall noen historier å komme med ) Også en ypperlig sjangse for å planlegge fluebinding uttover høsten/vinteren, og for nye trondhjemmere til å bli kjent med den gamle klanen. SÅ, noen øltørste sjeler der ute eller må jeg drikke aleine?
  5. http://www.japanphoto.no/product/kikkerter/leica-kikkerter/leica-kikkert-ultravid-8x20-bl-sort/ Du finner ikke bedre enn denne prisen er rimelig med tanke på at du får deg en leica-kikkert å
  6. Blir hos meg siden så få kommer.
  7. Kjempefine fluer Skal du bruke de om våren/sommeren hadde jeg bundet noen med rød buk også. (Tangkutlinghunnene får oransj/rød buk på denne tiden, mulig det er en trigger)
  8. Som sjef (endelig bra noen har skjønt det ) så bestemmer jeg at vi surrer fluer på førstkommende mandag kl 19 på kjøkkenet der vi pleier å sitte. Blir det få som bruker å komme kan det hende vi flytter hele sulamitten hjem til meg, men det får vi ta som det kommer. Altså nå mandag, 17.01.2011 kl 19.00. Vel møtt! mvh. Sjefen
  9. Spiller ingen rolle for meg, så vi kan ta det som passer best for flertallet
  10. Som Igor nevnte bruker jeg bare helt vanlige billigvadere, funker finfint det Tror det viktigste er å finne noen som passer bra runt foten og sko som passer bra. Jeg hadde en gang sko med filtsåler og hata dem! Snubla i alt. Endte med at jeg heller brukte joggesko...fisken brydde seg ikke den
  11. Fin flue og fin beskrivelse, men jeg lurer på en ting. Har du en egenkomponert video, evt. link, til noe som viser hvordan jeg skal gjøre steg 6? Eventuelt en liten forklaring Igor bruker å splitte tråden med en tynn nål. Bare sørg for at du tvinner opp tråden slik at den er flat før du splitter den. Eller så kan du gjøre som meg å lage en loop (sånn som det er gjort her: ).
  12. Takk for all fiskeglede, inspirasjon og tips. Håper SØen vaker der du er nå. Hvil i fred.
  13. Mulig jeg burde nevnt det innledningsvis, men ja, Robin - du er på sporet. Jeg tok bildet ved en elv i sør-Thailand pray mye insektskjennere her - måtte teste omfanget av kunnskapen - sjøl ser jeg snaut forskjell på vulgata og kråke ... Tom, du er en liten luring! Jaja, jeg er lettlurt og godtroende og jeg fikk bladd litt i insektsboka mi..
  14. Hvor i landet? ca størrelse? og når på året fant du den?
×
×
  • Opprett ny...