Gå til innhold

AndyBN

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Vi er to som tenker oss til Namsskogan nå til uken. Er det noen her som har vært der som kan gi oss noen gode tips? Vi har aldri vært der før.. Hvordan er vannstanden? Er det noe klekkinger? Er det for tidlig? Godplasser? Bør vi satse på sideelvene? 8) Vi gleder oss uansett som unger på julaften! -E&A-fff
  2. Hvorfor ikke avslutte kvelden med litt reggae, gutta? Kya Bamba: Pressure- Dubplate be free!
  3. Liker å se på meg selv som ørretfisker, men når sant skal sies er vel den største fisken jeg har tatt på tørt en harr... 1,2kg i Femundsmarka! Tok på en daddy long-leg. Den small på flua, så kom den lett inn, og jeg trodde den var liten.. Men da jeg så den var det akkurat som den våknet.. Den raste ut og ga meg god kamp! Jeg ser på harren som en pen sportsfisk, og den er jo vitterligen vakker, likevel ville jeg når som helst byttet harren jeg fikk i Femundsmarka mot en kilosørret.
  4. Hei, gode fluefiskevenner Har nå drevet og lest i deres fantastiske forum i godt og vel et (par) år nå. Finner forumet både informativt og inspirerende. Har i lengre tid tenkt at nå må jeg f%#¤ meg få ut fingeren og registrere meg. Nå, gode vadere, gjør jeg det. Tenker at dette er en grei tråd å begynne på.. Ønsker meg selv med dette velkommen på fluefiskesidens forum Jeg har flere drømmefiskesteder. Men denne sommeren har jeg og min gode fiskekompis, Entomolog Erik, tenkt å realisere noen av dem. Planen er en slags ”fiskerail” (et nytt konsept??). Vi tenker å kjøpe interrailbilletter, og toge ned til Bosnia, Slovenia, Italia og muligens Kroatia og ta det derfra.. Hva tenker dere kloke, rutinerte fluefiskere om denne planen? Vi er studenter, så derfor vil vi ha mest mulig for en billigst muligst penge. Vi må sikkert leie bil.. Dere som har vært der nede før: Kan vi bo i telt? Bør vi ha guide? HVOR bør vi dra? Alle tips, kritikker, synsinger og tanker mottas med ærbødig takk. Jeg håper på et fruktbart samarbeid Vennligst hilsen Andreas. (Den formelle tonen vil nok tones ned etter hvert som jeg blir mer varm i forumet.. )
×
×
  • Opprett ny...