Gå til innhold

Harrkongen

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Fremtid, ser vel ut som om russerne prøver å legge ned det hele....?!
  2. [quote author=Raymond Angående spilleren Fat Frank, så er vel karrieren hans enda mere på hell enn Stevie's er. Fat Frank my ass, han har vel vist tydelig at han også har noen år igjen. Mulig han fikk med seg din toskete ekspertuttalelse og da gikk det en faan i han.
  3. Noen som vet hvordan jeg legger ved bilder i pm?
  4. Hvorfor spiller det norske hockey laget så elendig? ?
  5. Jeg har et ab der jeg får en fast mengde mb å surfe hver måned. Opplever 3g/nett og såkalt dekning som en stor svindel. Jeg klarer omtrent aldri å bruke opp min mengde, rett og slett fordi nettet sjelden virker stabilt. Er heller ikke særlig fan av Telenor som får lov til å sette høye priser og komme unna med det. Hadde enda post og teletilsynet fungert.
  6. Hvorfor lager noen en tråd for å hylle en fluekaster , som om han var død?
  7. Må nesten rette opp i to feil her nå. Har du fått lukt i håven er det bare å hive den, så bruk Biltemahåver. Og så dette med slimet, det er rett og slett fordi harren er en sleip jævel. Det er ikke værre.
  8. Såpass ja. Analogt. Er det ikke slik at vrangforestillinger helst bør kureres med tabletter? Eller alkohol? Takk for fyldig svar. Kan jeg få et musikkønske og,?
  9. Noen ide om hvor Worldmaster har gjemt seg?
  10. Hadde dem enda vært det :-\ Vi taper ikke mot et godt Norwich, men ett middelmådig. Har sett dem spille mye bedre enn dette. Det gjør tapet ennå surere å svelge. Uansett. Det er alltid en 2-3 slike kamper/tap i løpet av sesongen. Ofte er dem på Anfield, men ikke i år Hadde dem enda vært det :-\ Vi taper ikke mot et godt Norwich, men ett middelmådig. Har sett dem spille mye bedre enn dette. Det gjør tapet ennå surere å svelge. Uansett. Det er alltid en 2-3 slike kamper/tap i løpet av sesongen. Ofte er dem på Anfield, men ikke i år
  11. Sjølvaste, eller ikke. Harrkongen ruler! Sender dette over til advokatene mine, dette blir rett og slett et spørsmål om plagiat.
  12. Jeg kan gå inn og hjelpe til litt i Harrspørsmål. Jo, det var fordi han så behovet for en fisk som faktisk var dum nok til å nappe på red tag, den er jo ikke så godt likt den flua.
  13. Hvordan kan du kalle deg Harrongen? Harrkongen det er meg. Ja og så til en viss grad Eikre da, han er god med Harren. Føler du ikke skam?
  14. Harrkongen

    Ny ring?

    Ikke bind en eneste mygg til denne karen, han fisker ikke med mygg en eneste gang iløpet av en sesong
×
×
  • Opprett ny...