Gå til innhold

Asseladden

Members
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/740889/ Fra 11:56 - 17:00 i filmen, døgnfluedelen. Ikke lett å få fisken til å ta akkurat din flue!
  2. Takk for mange gode svar. Har ikke fått prøvd meg så mye på nymfefiske ennå, men vil jo alltids utvide fluefiskehorisonten etterhvert:]
  3. Var på et lokalt tjern igår. Tjernet lå blikkstille og små mygg fløy rundt i store svermer. Dette tjernet er, bare for å nevne det, ganske vanskelig. Fisken er meget lettskremt, i forhold til andre tjern ihvertfall. Men jeg hadde nå lyst til å prøve så jeg pakket utstyret å reiste. Som sagt; tjernet ligger blikk stille, mye insekter, men ingen vak! Så jeg sattte meg ned og ventet. Etter som kvelden gikk så jeg kanskje 10 vak, alle med 5 minutters mellomrom. Fisken vaket aldri mer enn 1 eller 2 ganger om gangen. Jeg prøvde å kaste på vakene, men uten hell. Så hva gjør man egentlig når fisken kun vaker innimellom, og på forskjellige steder? Venter man til man ser et vak og forter seg å servere flua like ved, eller legger man ut flua mellom vakene?
  4. I helgen så jeg årets første døgnflue. Er ikke sikker nok i entomologi til å se om det er Vespertina eller Marginata. Ganske uklare bilder men shit au. Den ble for øvrig lokalisert i et myrvann i Nord-Odal, rett etter ei reinskur.
  5. Kroka årets første ørret igår. En merkelig ørret med skrein kondisjon . Tjernet lå blikkstille unntatt denne ene ørreten som vakte. Sjekk brystfinna!
  6. Mygg i mengder og 15 varmegrader om dagen. Men er det fiskbart? Neidaneidaneida.. :-\
  7. Asseladden

    steinflue

    Hvilken krok str. bruker du på disse?
  8. Denne var veldig nyttig for meg, da de fleste vann i mitt nærområde er tjern og myrvann. Takk for tipset!
  9. Herover har vi fortsatt is :'(
×
×
  • Opprett ny...