Gå til innhold

Asseladden

Members
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Asseladden

  1. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/740889/ Fra 11:56 - 17:00 i filmen, døgnfluedelen. Ikke lett å få fisken til å ta akkurat din flue!
  2. Takk for mange gode svar. Har ikke fått prøvd meg så mye på nymfefiske ennå, men vil jo alltids utvide fluefiskehorisonten etterhvert:]
  3. Var på et lokalt tjern igår. Tjernet lå blikkstille og små mygg fløy rundt i store svermer. Dette tjernet er, bare for å nevne det, ganske vanskelig. Fisken er meget lettskremt, i forhold til andre tjern ihvertfall. Men jeg hadde nå lyst til å prøve så jeg pakket utstyret å reiste. Som sagt; tjernet ligger blikk stille, mye insekter, men ingen vak! Så jeg sattte meg ned og ventet. Etter som kvelden gikk så jeg kanskje 10 vak, alle med 5 minutters mellomrom. Fisken vaket aldri mer enn 1 eller 2 ganger om gangen. Jeg prøvde å kaste på vakene, men uten hell. Så hva gjør man egentlig når fisken kun vaker innimellom, og på forskjellige steder? Venter man til man ser et vak og forter seg å servere flua like ved, eller legger man ut flua mellom vakene?
  4. I helgen så jeg årets første døgnflue. Er ikke sikker nok i entomologi til å se om det er Vespertina eller Marginata. Ganske uklare bilder men shit au. Den ble for øvrig lokalisert i et myrvann i Nord-Odal, rett etter ei reinskur.
  5. Kroka årets første ørret igår. En merkelig ørret med skrein kondisjon . Tjernet lå blikkstille unntatt denne ene ørreten som vakte. Sjekk brystfinna!
  6. Mygg i mengder og 15 varmegrader om dagen. Men er det fiskbart? Neidaneidaneida.. :-\
  7. Asseladden

    steinflue

    Hvilken krok str. bruker du på disse?
  8. Denne var veldig nyttig for meg, da de fleste vann i mitt nærområde er tjern og myrvann. Takk for tipset!
  9. Herover har vi fortsatt is :'(
  10. Vet ikke om du kjenner til det gamle "fiendskapet" mellom Nord-Odal og Gullverket, men fra gammelt av har det vært sånn at gullverkinger og odølinger ikke har kommet så godt overens. Men går nok bra, om vi skulle møte noen likesinnede fluefiskere fra "over skogæ" ;D
  11. Okei, takk for tipset! Vi kommer fra Nord-Odal, et GODT stykke unna :P
  12. Takk for "advarselen Skal nok omdirigere litt her ja.
  13. Litt flaut dette nå man ser alle velfylte fluebokser her, men kan skylde på at jeg er nybegynner
  14. Som sagt: ikke jeg som arrangerer denne turen, men vet med sikkerhet at jeg skal til Renaelva et par turer litt senere i sesongen.
  15. 5.-7. juni skal jeg og en fiskekamerat til Femund på fluefisketur! Vi gleder oss veldig, men siden vi begge er nybegynnere innen fluefiskets edle kunst undres vi om noen med erfaring fra området har noen tips? Hvilke fluer som fungerer, spesielle plasser osv. Det er kompisen min som "arrangerer" så er ikke helt sikker på opplegget enda, men tror vi hovedsakelig skal fiske i Galtstrømmen, men tips om andre plasser i nærheten mottas med takk Takker på forhånd for alle svar!
  16. Fila er for stor. Noen som vet hvordan man komprimerer den?
×
×
  • Opprett ny...