Gå til innhold

Lakseglede

Members
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

24 Excellent
  1. Den løsningen er knall Ruffen når du har et fast bindested. Skal du være litt mobil så er denne billige symappa fra IKEA sjekk og grei.
  2. Bygd opp av oliven og hvit zonkerstrips dermed også svært beveglige
  3. Denne skal sjøsettes i løpet av helga
  4. Hei Dere, har fått en mistet flueboks av en hytteeier i Onsøyområdet. Vet hvor mye arbeide det ligger bak de flotte fluene som er i denne boksen. Den ble funnet for noen mnd siden og den rette eier vet nok hvor den er mistet og hvilken type boks det er. Ta kontakt med meg på PM hvis den er din.
  5. Veldig godt forklart og beskrevet Tony
  6. Hei Dere ! Sjekk denne reportasjen fra bloggen til Morten Pettersen: http://www.ørret.com/?p=4483 Dette er knallbra.
  7. Samme her, har trua denne helga i både østavær og sønnavær. Jeg mener også at dette er skikkelig ørretvær kontra høytrykk og sol. Skitt fiske alle der ute
  8. Lakseglede

    Bohuslan

    Spennende landskap utenfor dette stedet Øyvind. Mange grunner og fete puddinger kan vandre her tror jeg. Med pontongen så kan enn virkelig dra ut å utforske holmer, skjær og de ytre skjermede basseng Har sendt Deg et PM Dingle-Petter.
  9. Lakseglede

    Bohuslan

    Hei Øyvind, ja jeg er kampklar så det holder. Drar allerede nedover i natt for å forske ut steder mellom Grebbestad og Uddevalla. Har ikke vært i de områdene før slik at vi fisker oss nedover til Tom i Ljungkile. Ser at du Dingle-Petter er kjent i dette området. Har du noen steder som du anbefaller? Send gjerne PM. Værskifte i helga med innslag av regn håper jeg kan gi noe mer farget vann og også noe høyere vann. Blir nok ødelagt både i arm og skulder etter denne helga med ørten kast. Herlig årstid vi er inne i nå og ute.temp passer meg perfekt. Håper vi får fortsatt en lang vår.
  10. Lakseglede

    Bohuslan

    Hei Dere, var flere steder litt nedover i Sverige og målte faktisk temp rundt 7 grader flere steder. Snart er det dags Tom, vi møtes til fredag.
  11. Gratulerer så mye Tony. <<l . En utrolig flott eksemplar av en ørret. Du er i støtet om dagen ser jeg. Både Nico og jeg har tilbrakt dagen ute i det ramsalte. Det var lite drift i vannet i dag men en flott desemberdag.Var beskjedent med fisk. Vi fikk et par, hadde flere lugg og flere følgere med returhvirvler, Spennende.
  12. Jeg er enig i din forklaring Tony. Jeg fisker også målrettet etter disse prinsippene under denne årstiden både før og etter nyttår.
  13. Hei Dere ! Nå er det meldt noen dager fremover med nordvest/nord og nørdøst vind. Syntes Dere det finnes en logikk i fangstantallet hvor Dere får mere hvis Dere bruker nordavinden som en pålandsvind enn som en fralandsvind denne årstiden?
  14. Jeg er med fra start Pistus, vi prekæs. Nærmer seg nå og startskuddet for laksefiske i Bjøra, Stordalselva og nedre Numedalslågen gikk i dag.
  15. Hei Pistus, i morgen bærer det på en villmarkstur med pontongen i Resö sin skjærgård. Håper jeg unngår Hornhjellen og heller treffer de fete blanke. Kommer til å gå i land på holmer og skjær for vadefiske. Ser at du nevner at det hadde vært bra fiske der forleden kveld, gleder meg veldig med å utforske området på denne måten
×
×
  • Opprett ny...