Gå til innhold

Andreas Myrvang

Members
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Jeg synes stanga var veldig lite følsom på vekt. Jeg brukte korte klumper ned i 19g og lange opp til 27g. Det var mest testing på plen, de få gangene jeg fisket med stangen var det med en intermediate klump fra SA på 22g funka hvertfall bra. En kjempe god stang i mine øyne med et vidt potensiale, bare så synd jeg ikke får tid til laksefiske/sjøørret lengre.
  2. The ECHO3 FW896 #8 weight line rod is the ideal tool for sea-trout and grilse. If you only plan to ever purchase one fly rod for this purpose, then this rod will fish and cast with the best of them. If like Lasse you are into competition casting then this rod combined with a 27g head will get you into the 50m+ class. Good for pike or when fishing from a belly boat, we've evn used it on the coast for Pollack.
  3. Strøken stang, ingen skader. Meget langtkastende og spenstig. Utviklet av Rajeff. 1200kr
  4. Rio gold funket også knall syns jeg da i #5.
  5. Skal det mendes mye er d en fordel med litt tykkelse på skytelinen...Jeg har brukt barrio gt125, d har en lang klump som gjør at du bruker d som dt inntill 18-20m. D har funket bra for meg, ikke så bra på underhånds under trange forhold. Brukte d på sage tcx #6.
  6. Som sagt ovenfor ingen problem og bruke snøre. Stangen tåler d uten problemer...
  7. Vil bytte min Winston biix #3, 8,6f i en 9f 7er. Stanga er brukt. Kan sende med et nytt guideline experience #3.
  8. D er det snøre jeg bruker på Winston b3x #5. Funker bra på alle kast, stabilt og bra med mye snøre i lufta..
  9. D med fiske var med glimt i øyet... Taperingen har en del og si for hvor mye overheng d er behagelig og ha. Nå fisker jeg med barrio gt90i som tåler ekstremt mye snøre i lufta. Hvilket av snørene har lengst klump evt lang baktapering?
  10. Hvilket av snørene nevnt funker best med en del snøre i lufta? Og hvem av de fisker best:-)
  11. Hei har tenkt og kjøpe meg et par glassliner til zenith #5 og tcx #6. Hvilke liner har dere erfaringer med? Mvh Andreas Myrvang
  12. Hmmm d hadde vært noe, synd d er så langt til storoslo. Har fulgt Bernd på sexyloops, han skriver mye bra om sø fiske.
×
×
  • Opprett ny...