Gå til innhold

Firefisher

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. : Kjenner ikke til RS, men har CPS både i 4 og 7. Har fisket med noen stenger gjennom tiden, men CPS er noe av det beste jeg, ja iallefall hittil kan tenke meg og fiske med. Kombinert med en XXL line blir det for meg perfekt.
  2. : Kjenner ikke til RS, men har CPS både i 4 og 7. Har fisket med noen stenger gjennom tiden, men CPS er noe av det beste jeg, ja iallefall hittil kan tenke meg og fiske med. Kombinert med en XXL line blir det for meg perfekt.
  3. :)Enig med bonefishdrømmeren. Cuba libre med utsikt til havet fra terassen i solnedgangen med salsamusikk i bakgrunnen eller bare lyden fra havet etter endt fiske er heller ikke å forakte.
  4. Noen ganger kan man gi fart i en godt hachlet vårflueimitasjon motstrøms til og trigge fisken til å ta. Især hvis mengder av vårfluer svømmer mot land. .
  5. :)Enhver trenger trolig litt tid for å leve litt i sine drømmer. Nå har vi mye og glede oss til. Det nærmer seg,
  6. :)Jeg ligger her og gjør ingenting.Hører lyden av Renaelven noen meter fra meg. Hører vinden suse i furukronene. Hører endenes vingeslag. Hører småfuglen plystre. Hører det vaker i elva.
  7. Jeg rota litt. Jeg mente hvis det alikevel nesten ikke vaker?
  8. Jo jo. Det er sant. Men hvis det vaker alikevel da........?
  9. Skal huske på Aurivilliene også. Syns bare de gule er så utrolig vakre der de seiler med strømmen i sitt skinnende gull på sin farefulle vei nedover elva. På fisk som vaker i skjeldne, men faste intervaller, kan det da være lurt og time fisken med klokka?
  10. Takker. Flueboksen skal fylles med de gule.
  11. Hei folkens. Godt å være inne i varmen.Etter noen ildfulle kast i helgen sitter Firefisher her og lurer på når Heptagenia sulphurea omtrent cirka klekker i Rena.
×
×
  • Opprett ny...