Gå til innhold

sHa

Members
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. sHa

    Soliiiid ny pers!!!

    Gratulerer Tom ! Denne fortjente du Neste gang tar du med meg med på den spotten
  2. Da var det endelig min tur, og denne gangen var det ikke nok med en nei. Det ble 2 fine marka aurer på samme spot . Helt syyyk sterke fisker. Den siste der tok seg en lang tur ut på vannet! Utrolig gøy å kjøre stor fisk assa Den første tok en vårflue, den andre tok en svart mygg, med hvit vinge matriale jeg fikk fra staffan( husker ikke hva det heter i farta ).
  3. Se her: http://www.google.no/search?q=olive+scud&hl=no&client=opera&hs=5Lk&rls=nb&channel=suggest&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=QUqZT9z5Narg4QTKs6DFBg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBAQ_AUoAQ&biw=1280&bih=942 Har lagd noen med rød dubbing i bakkroppen for å imitere marflo som bærer egg Har ikke testet dem, men skal testet i finnmark i år. Satser på at det er en killer imitasjon!
  4. Altid lyst på ny fluestang ja
  5. Jeg prøvde denne på messa lørdag den 14.april. Nå er ikke jeg den personen som er noe særlig "pro" på kasting(heller det motsatte ). Men en ting må jeg si. Hadde jeg hatt råd nå, ville jeg kjøpt den stangen i dag. Den er helt syk å kaste med(Henning er syk til å kaste med den:P). Hvis Henning og Andre vil sponse meg med den stangen...... Da sier jeg ikke nei takk
  6. sHa

    Dansefluer.

    Nice Geir! Skal kopieres.
  7. sHa

    Dansefluer.

    Jeg har tenkt litt på det samme, for meg ser de ut som litt store mygg. Her er en link til Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Dansefluer Og en link som jeg fant her på forumet: http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=384.0 Håper dette hjelper litt.
  8. Fin rapport, og fine fluer. Kjenner meg veldig godt igjen her.... Men prøvde du de svarte klekkerne?
  9. Drit fin Kjell! Liker plasseringen av beina veldig godt! Sånn jeg liker dem Perfekt!
  10. Hvilken størrelse er kroken på? 6? 8? Longshank? Jeg har brukt Mustad "sea hooks" str. 1 av alle ting. Det er kroker jeg har hatt liggende lenge, men bruker dem nesten aldri. Noen som har tips til krok? str? Som kan funke bedre?
  11. Den daddyen der likte jeg veldig godt! Skal kopieres!
  12. Mus er greit en gang i blant . Morten Oeland style. Håper på å fange gjedde, og ørret i finnmark.(iPhone 3Gs ) [attachmini=1]
  13. Klase mygg !!! Fant denne på youtube. Virker spennende Man kan også velge å erstatte chenille'n og hacklet med foam og cdc . . . Har hatt godt fiske med slike "knottballer" Det skal absolutt prøves Lars. Foam flyter jo selvfølgelig mye bedre, har bundet noen med cdc også.
  14. Klase mygg !!! Fant denne på youtube. Virker spennende
×
×
  • Opprett ny...