Gå til innhold

Nofish

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    313
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nofish

  1. 4000 fisk!!! Har det rabla helt for dere???
  2. Enig med Truls her.....kjipt å fiske fra. Fin å komme seg rundt med. Fluefisking er absolutt best fra land, men mange steder er jo ikke det mulig og da kan kajakk, belly være en nødløsning. Hvis ikke du har tenkt deg ut på store vann ville jeg ha tenkt på en belly. Kajakken er noe styr å fiske fra i vann. Noe bedre i elv.
  3. Har du fått solgt kortene??
  4. Så derfor er vel booking av elv og overnatting noe som passer best til laksefiske ))))
  5. det er viktig å være raus med fisken....
  6. Den er undervurdert....))))
  7. Så egentlig er dette et nytt spill fra Hamar )))
  8. Hva hvis det er elendige forhold den/de dagene du har bestilt??
  9. Jeg kan ikke se på hvilke måte disse har hjulpet "vårt fellesskap". Dersom det nå er tomt for penger (hovedsakelig skattepenger), hva sitter vi igjen med da?? Triple fiskekortpriser, latterlig fisketrykk og et lokalt engasjement for elva som er borte....takk så mye )))
  10. Hvorfor kjøper dere ikke bare kort når dere er der??
  11. hmmmm....De pengene skulle vel brukes over flere år. Blir de tilbakeført nå da, dersom de avvikler?? Hvis ikke, hvor er pengene tatt veien.....??
  12. Finner jeg de kan du få dem ..))))
  13. Blir Lillevann med gjør jeg det også……har lurt på hvem han er i sikkert 10 år nå )))))
  14. OleKrs...Til tross din manglende erfaring og kompetanse har du som du sier rett til å ha din mening....troverdigheten er det vel heller så som så med....
  15. Jeg ønsker nå både fishspot og ørretens rike dit peppern gror....når det er sagt er det min erfaring at fisk som er på retur (av skader eller annet) kan oppleves som veldig enkle å lure..landsbyidioter kalles de av en kompis....og det er lett å tenke tanken at elva er full av de...når det bare er de samme stakkarene som blir fisket om og om igjen.....
  16. Hehe…."I mine øyne" er nok ikke det samme som hos grunneierne. Heldigvis er det mange grunneiere som har samme synspunkter som meg. Sett gjerne opp kortprisen….for sånne som meg, og la grunneierne få inntektene, men la de lokale få fiske billig…og la de få ansvar for å følge opp fiskeregler etc i sitt lokalmiljø. Engasjement og ildsjeler kommer ikke fra Fishspot. Og kan vi unngå at det blir ryddet stier lags elva, sier jeg ja-takk til det og….
  17. Beklager, men jeg er helt uenig. Denne elven som alle andre som ligger under fishspot etc hadde hatt godt av at de trakk seg ut med umiddelbar virkning. Man kan jo ha regler for fiske uansett om de er tilstede….Hva er da poenget? Begrense fisketrykk? I så fall så tror jeg ingen ting på det heller….dette regulerer seg selv over tid. Dersom du ikke har booket deg inn på forhånd og betalt en haug av penger reiser du bare videre dersom du opplever at det er mye folk i elva. Kanskje du klarer å stenge uten noen lokale unge som ikke kan betale hundrevis av kroner hver dag de ønsker å fiske….i så fall, gratulerer! Og for alle som gidder å reise dit så er begrensningen på 10 fiskere bare tull. Kjøp fiskekort lokalt…..Ingen vet om det er 1 eller 50 mann i elva allerede…..God tur
  18. Fishspot og tilsvarende er i mine øyne er ren pest. De bidrar ikke med noe som helst, men ødelegger elv etter elv. At dyrere fiskekort fører til bedre fiske...at dere ikke ser den bløffen er for meg helt uforståelig.
  19. Hmmm...med mindre du har flust av penger er min anbefaling å gå for billige vadere...du får ikke samme comfort, men det er kjipt når vadere til 5000.- lekker etter en sesong....min erfaring er at det vil den gjøre...om den er billig eller dyr....jeg styrer unna filtsåler...heller gå forsiktig i fjæra enn å tryne konstant på alle andre underlag))
  20. Med fare for å møte Postmannen ))
  21. Hvor lenge blir du, Frithjof??
  22. Korkers var nær ved å ødelegge en nz tur for meg...sålene løsnet og det gjorde i og for seg tåneglene også. Aldri mer!
  23. Jeg har prøvd meg på Daiichi 1310 siden jeg snart er tom for mustads R48....ikke pen, men den kroker utrolig bra og sålangt har det vært bra kvalitet...så er du på utkikk etter en kort krok med stort gap...fungerer for meg. Når det gjelder opp/ned fluer har jeg, som andre her, dårlig erfaring med...nå har jeg imidlertid lest bjørnars flotte bok så nå skal opp/ned vulgataen som han beskriver testes... jeg er nok vet den i landet med flest bomslag under vulgatafiske...så jeg er åpen for alle tips)))
  24. Da har jeg hatt noen veldig hyggelige timer med boka til Bjørnar Skjevdal. Dette er god formidling av fisketurer, fine skildringer og nyttige tips om alt fra fluevalg til turmat. Veldig bra! Boken er også krydret med fine bilder som underbygger stemningen i boka. God atmosfære, fiskeglede og ikke minst turglede. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til boka med tanke på det makkverket av en film den godeste Bjørnar ga ut for noen år siden… Dette er etter min mening på et helt annet nivå og anbefales varmt. Løp og kjøp! For ordens skyld: Jeg kjenner ikke Bjørnar, jeg har heller aldri snakket med Bjørnar. Det er mulig jeg har sett han i kikkerten når jeg har vært på tur….Da har jeg bannet stille og gått andre veien
×
×
  • Opprett ny...